Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!

'Familien fra Bryggen'-stjernen har fået en god idé, der til foråret bliver ført ud i livet.

Linse Kessler har siden 2016 turneret rundt med sit eget talkshow, hvor hun foran publikum i 50 udsolgte sale har vendt små og store problemer med hemmelige gæster - normalt et andet medlem af TV3-familien. Men nu er 'Familien fra Bryggen'-stjernen klar med et helt nyt projekt, der i første omgang kun kommer til at foregå én dag.

Den 12. marts går realitystjernen nemlig på scenen i Aarhus med 'Linses plastik-talkshow', hvor hun ærligt vil dele ud af sine egne tanker og erfaringer og også får selskab af blandt andre Michael Dalgaard fra Luxuskirurgi. Det fortæller Linse Kessler selv i et opslag om den nye show.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Familien fra Bryggen’ holder lang pause

- Jeg vågnede en nat og sprang op i mine lange underdrenge, for jeg havde fået verdens bedste idé: Jeg ville lave et Linses talkshow - om plastikkirurgi og generelt det at lave forandringer på kroppen. Det kommer til at handle om botox, fillers, tatoveringer og hvorfor jeg gør alle de ting ved mig selv, siger Linse og afslører, hvad folk kan forvente.

- Jeg kommer til at fortælle mine historier og erfaringer indenfor plastikkirurgi og tatoveringer, vi skal se en masse billeder og video, og vi kommer helt sikkert også til at få et par gode grin - og mon ikke jeg også lige har lavet en ny sang til lejligheden.

Her kan du læse meget mere om showet og se, hvordan du kan sikre dig billet.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder 'Familien fra Bryggen' pause

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus langer ud efter Linse: Det er plagiat!

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu