'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)
'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)

Linse afslører: Jeg vil dø på tv

Linse vil ikke skjule noget for seerne, hvis det værst tænkelige skulle ske.

Hun har ingen hemmeligheder. Ikke særligt mange i hvert fald. Det er bare lettere at sige tingene, som de er. Sådan lever Linse bedst. Det har man kunnet se i snart 17 sæsoner af 'Familien fra Bryggen' og ikke mindst læse i de bøger, som hun har skrevet med forfatteren og journalisten Michael Holbek. Senest 'Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget', der netop er udkommet. Hun har også besluttet, at seerne må være med hele vejen, hvis hun skulle blive uhelbredeligt syg.

LÆS OGSÅ: Geggo udgiver bog om sit liv

– Jeg vil helst dø af alderdom. Jeg er holdt op med at ryge cigaretter og spiser ikke kød. Så jeg synes selv, at jeg gør noget for at være sund.  Men fakta er, at hver tredje dør af kræft. Så det er der jo risiko for. Jeg håber bare, at det ikke bliver smertefuldt, hvis det skulle ske, fortæller Linse, der har tænkt sig at være ærlig til det sidste. 

– Hvis jeg bliver syg, og det er noget, jeg skal dø af, så bliver det på tv. De får lov til at være med hele vejen. Jeg er ikke sikker på, at Geggo er enig, men det er jo min egen beslutning, siger hun.

Moppers død for snart tre år siden har vendt op og ned på meget, men også fået nogle ting til at falde på plads for den efterhånden 53-årige Brygge-pige.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Ikke på talefod med Mikkel

For et par måneder siden byttede Linse efternavnet Christiansen ud med Colemann, der er hendes mors pigenavn. Samtidig droppede hun også Kessler, som hun aldrig har heddet, men længe har kaldt sig.

– Kessler virkede naturligt for mig, fordi jeg elskede min bror. Måske var det også en måde at signalere på, at jeg følte mig mere som en sej Kessler end som en vattet Christiansen. Det var Kessler, jeg identificerede mig med, og det, der var min familie. Men når jeg skærer helt ind til benet, så er det Mopper, jeg slægter mest på. Ann Patricia Coleman, som der står i hendes pas. Og her i 2019 slog det mig pludselig, at jeg også er en Coleman. Jeg har i mange år stået på mine egne ben ligesom min mor, og jeg vil gerne have Moppers efternavn, forklarer Linse i bogen. 

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Der er ingen tvivl om, at hun er et stort familiemenneske, men efter sin mors død, og ikke mindst efter Linse selv er blevet mormor, er familiefølelsen blevet meget stærk. Derfor er hun også dybt ulykkelig over ikke at være på talefod med sin lillebror, Mikkel. Hvad der præcist er årsagen til bruddet, ønsker hun ikke at tale om. Det gælder faktisk hele situationen, men det fylder så meget hos hende, at hun alligevel ikke kan lade være.

– Jeg måtte selv opdage, at han havde fået sin søn, Helios. Jeg var jo til Geggos bryllup om lørdagen og skrev en besked til ham: ”Du mangler virkelig”. Så opdagede jeg på Instagram om søndagen, at de allerede fredag havde fået deres søn. Jeg vidste det slet ikke. Den sad lige i hjertet. Alle ved, at jeg elsker de unger, siger hun med bævende stemme om Mikkels tre børn, Romeo på fem år, Rosa-Lia på tre år og Helios på seks måneder.  

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vil bygge hus

Savner Mikkel og børnene

Hun blev heller ikke inviteret til barnedåben i august.

– Jeg har kun mødt Helios én gang. Tilfældigt i Bilka. Jeg fik krammet ungerne og sagt hej. Det var jeg glad for, fortæller Linse og bliver helt stille.

– Jeg savner min bror og hans børn fuldstændig sindssygt. Jeg stemmer mange gange på ham hver fredag, når jeg ser 'Vild med dans'. Det gør Geggo også. Vi elsker jo Mikkel og hans børn, siger hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Cengiz viser ny, vild tatovering frem

Mikkel Kessler var heller ikke med, da halvdelen af deres mors aske blev spredt i England sidste år. Linse håber, at han er med, når resten skal i havnen ud for Moppers stamsted, Haraldsborg. Hvis ikke, så vil hun sørge for, at han selv kan tage afsked. 

– Jeg tror bare, han får sin portion (af asken, red.). Vi taler desværre slet ikke sammen. Det er jeg simpelthen så ked af. Heldigvis har jeg Geggo, Cengiz og Alba. De er hele min verden. 

SE BILLEDET: Didde og Linse har fået lavet samme tatovering