Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

Nu løfter Linse sløret for, hvorfor hun har besluttet at skifte Christiansen ud med Coleman.

I slutningen af juli kunne Realityportalen.dk afsløre, at Linse Kessler har droppet sit borgerlige efternavn. Realitystjernen, der er døbt Lenina Christiansen, har nemlig skiftet sit danske efternavn ud med det engelske Coleman, der er hendes afdøde mors pigenavn.

Ann Patricia 'Mopper' Christiansen fik sit danske efternavn, da hun i 1965 giftede sig med Linses far, typografen Ole Christiansen. Parret blev senere skilt, men Mopper beholdt efternavnet – også selv om hun senere mødte en ny mand, Ole Kessler, der var medejer af Café Haraldsborg på Islands Brygge. Hans efternavn, som deres søn Mikkel fik, har Linse også brugt i årevis, men aldrig heddet på papiret.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild ‘Familien fra Bryggen’-sæson i vente

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

Indtil nu har Linse ikke ønsket at fortælle, hvad der har været årsagen til navneændringen, men det gjorde hun i gårsdagens udgave af Aftenshowet:

- Jeg er i gang med at få produceret min skønhedslinje med dufte og cremer, og det skulle jeg finde et navn til. Skulle det hedde Linse, skulle det hedde Linse Kessler? Jeg tænkte bare nej, det skal lyde mere lækkert. Så satte jeg mig ned med en hund under hver arm i min sofa derhjemme, og så pludselig kom det til mig. Noget som Mopper og jeg har talt om i årevis, fortæller hun i Aftenshowet og fortsætter med at forklare, at hun og Mopper mange gange har overvejet, at de sammen ville tage hendes pigenavn Coleman.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sender sms’er til Mopper

LÆS OGSÅ: Trækker alligevel stikket: Geggo og Cengiz scorede kassen

- Ann Patricia Coleman hed min hun, før hun blev gift med min far, og vi har snakket om det så mange gange og aldrig nogensinde fået det gjort. Nu er hun her ikke mere, og jeg sidder her og skal bruge et lækkert navn, og så tænker jeg, at Lenina er et meget smukt navn, og Lenina Coleman lyder jo simpelthen så fantastisk. Så nu har jeg gjort det, og jeg er simpelthen så glad for det. Jeg går meget op i det her, og derfor går det for mig op i en højere enhed, og Mopper er med på sidelinjen. Jeg elsker det, forklarer Linse.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener millioner: Nu udgiver hun endnu en bog

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt

"Jeg savner hende så meget!"

Selvom det til november er tre år siden, at Mopper døde, er der ingen tvivl om, at Linse stadigvæk er meget påvirket af tabet af sin mor:

- Jeg savner hende så meget hver evig eneste dag. Jeg har lyst til at køre forbi hende på Bryggen og tage en kop kaffe. Mopper gav mig altid ret i alting, og hun gad at høre på mig. Jeg savner at være hendes datter, jeg synes, det er træls at være den ældste. Ikke fordi jeg er bange for at blive gammel, men åh jeg savner bare at være 'Moppers' datter. Jeg savner hende fuldstændigt ubeskriveligt meget, fortæller hun i Aftenshowet.

LÆS OGSÅ: Geggo bliver misbrugt: Jeg ville aldrig…

- Nogle gange begynder jeg at græde helt vildt, og så er jeg nødt til at holde ind til siden med min bil. Så savner jeg hende bare så meget, og så skal jeg lige græde færdig, og så kan jeg køre videre, fortsætter hun og fortæller, at hun hver morgen kigger på videoer af sin mor:

- Jeg bliver så glad. Det er ikke, fordi jeg er bange for at glemme hende, det kommer jeg aldrig til. Men det er bare så hyggeligt. Jeg har det lidt som om, at jeg kan køre ned til hende igen og drikke en kop kaffe. Det ved jeg godt, at jeg ikke kan, jeg er ikke kuk kuk. Men jeg savner hende så meget, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Geggo erkender ærligt: Jeg er ikke tilfreds med min krop

Se den søde video nedenfor, hvor Linse og Mopper møder Alba første gang:

LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’