Line Hoffmeyer på akutmodtagelsen: Har fået svar

Søndag blev den 28-årige blogger og influencer indlagt.

Line Hoffmeyer blev søndag indlagt på akutmodtagelsen, da hun fik det skidt og endte med at få åndedrætsbesvær. Den slags tager man alvorligt, når man, som Line Hoffmeyer er, er hjertetransplanteret.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Line selv har dog til nu taget indlæggelsen og symptomerne i stiv arm.

- Jeg tænker, det er en god gang influenza, men de er heldigvis i gang med at teste for 100.000 ting. Lasse er dagens mand i skysovs, der ringede til vagtlægen, da jeg ikke gad af frygt for at lyde som en hypokonder - det er jo formentligt bare influenza, men personalet herude er glade for, han gjorde det, og det er min mor og far mildest talt også.  Kæft, jeg er heldig med ham, hver dag, skriver hun fra sygesengen i et opslag på Instagram, hvor hun og kæresten, Lasse Rimmer, sidder sammen på hospitalsstuen.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

I 2012 blev Line Hoffmeyer hjertetransplantereret, fordi hendes eget hjerte var for stort og ikke kunne pumpe blod nok rundt i kroppen. Ifølge Hjerteforeningen kan hun derfor forvente at leve i kortere tid, og i gennemsnit lever mennesker, der har gennemgået en hjertetransplantation, i 15,6 år.

Det viste sig, at der ikke var tale om influenza, og her til formiddag har en blodprøve givet svar på, at Line har betændelse i lungesækken. Det er ikke alvorligt, og hun er igen tilbage i sin egen seng.

- Ligesom med heldvedsilden: Har aldrig rigtig hørt om det, men hold kæft det er et ubehageligt arrangement, skriver Line om infektionen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)