Lettet 'Livet er fedt'-stjerne: Min tumor i hjernen er godartet

Den tidligere tv-kendis har fået bekræftet, at hun heldigvis ikke har kræft i hjernen.

Da 'Livet er fedt' rullede over skærmen for 15 år siden, stiftede vi bekendtskab med Marianne Klüver, som kæmpede bravt for at slippe af med de mange kilo.

I november fortalte den 62-årige tv-kending, at det er gået ned ad bakke siden programmet. Hun er blevet ramt af flere sygdomme - blandt andet to tumorer i hjernen. Den ene er heldigvis blevet fjernet, men den anden er der endnu. Nu er der dog positivt nyt.

-  Jeg er blevet scannet, og heldigvis er den godartet. Men jeg har det ikke for godt. Jeg er så svimmel, at jeg er ved at besvime. Nogle gange er værre end andre, fortæller Marianne til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun nogle dage er så svimmel, at hun må have hjælp af sin mad til at komme ud af sengen.

LÆS OGSÅ: ‘Livet er fedt’-stjerne ramt af tumor i hjernen

Især frustrerer det dog Marianne, at hun ikke kan få svar på, hvad hun egentlig fejler:

-  Jeg synes ikke rigtigt, at jeg kan få de svar, jeg gerne vil have. Er det tumoren, der gør mig svimmel? Eller det eftervirkningerne efter operationen af den første tumor, der giv mén og symptomer? Det kan også være min sukkersyge, der gør, at det kører rundt for mig. Hvad er det egentlig, jeg fejler? spørger Marianne.

'Livet er fedt'-stjernen fortæller, at hun har det bedst, når hun er ude at køre på sin crosser. Her tænker hun ikke så meget over, at hun har det skidt, og så nyder hun at tale med de folk, som hun møder på sin vej.

LÆS OGSÅ: Husker I Dorte fra ‘Ekstremt Fed’?: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Husker I Peter fra ‘Ekstremt Fed’?: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisse