Kristian Jensen vild med Pernille Rosendahl: Har flirtet i årevis

Selvom forholdet er nyt, så går rødderne flere år tilbage

Rygterne om Kristian Jensens romance med Pernille Rosendahl buldrede i gangene på Christiansborg, indtil de i sidste uge stod frem og fortalte om deres forhold.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

– Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles. Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre, fortalte den 48-årige tidligere Venstre-næstformand i B.T.

Han har i 21 år været gift med Trine Overmark Jensen, som han har tre sønner med.

– Det er rigtigt, at vi er sammen, og jeg er selvfølgelig meget glad for ham. Men ellers kan jeg ikke sige særlig meget mere, sagde Pernille Rosendahl, 47, i samme interview.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død

Flirtede på sociale medier

Siden kunne avisen.dk afsløre, at parret gennem Twitter har flirtet i årevis. I en fem år gammel besked skriver Rosendahl, at hvis hun stemte på Venstre, ville hun stemme på Kristian Jensen. Deres lille samtale slutter med, at hun skriver, ”bare klø på” med en kysse-smiley. I 2015 delte Kristian Jensen et billede af sig selv og sin hustru til koncert i Musikhuset i Aarhus i anledning af dronning Margrethes 75-års fødselsdag.

– Klar til fest for dronningen. Glæder mig især til Pernille Rosendahl, skrev Jensen, der på billedet sidder smilende ved siden af sin hustru.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary overrasker: Smider vielsesringen

Dagen efter folketingsvalget i juni skrev Radio24Syvs ”Kirsten Birgit” på Twitter, at det var muligt, at Kristian Jensen havde brug for at blive trøstet (efter valgnederlaget, red.), men han skulle ”fandme ikke stå og gramse på Pernille Rosendahl, din sjuft” på Twitter. 

– Vi har kendt hinanden i mange år. Hun har optrådt til arrangementer, hvor jeg har været, og vi har fælles bekendte, som gør, at vi har snakket sammen, men det er først på det allerseneste, at det har udviklet sig, forsikrer Kristian Jensen overfor B.T.

LÆS OGSÅ: HAHA: Hør paradisoernes ansøgninger til ‘Paradise’