(Foto: Peter Hauerbach)
(Foto: Peter Hauerbach)

'Korpset'-stjernen afslører: Her er bagsiden af medaljen

Thomas Rathsack har fået fysiske mén efter11 år i Jægerkorpset.

De danske tv-seerne har igen i de seneste uger kunnet følge med, når Thomas Rathsack i 'Korpset' har trukket en gruppe danskere igennem en lang række hårde udfordringer.

Thomas Rathsack har selv været en del af Jægerkorpset i 11 år, og det har givet ham nogle fysiske mén. Det fortæller 'Korpset'-chefinstruktøren til HER&NU.

– Det gør ondt hver morgen, jeg står ud af sengen. Jeg har tinnitus og har gigt i fingrene. Min krop er slidt. Den er blevet brugt, siden jeg var otte år, og især tiden som operativ jægersoldat har givet den nogle tæsk med brækkede lemmer, forstuvninger og forstrækninger til følge parret med dårlig kost. Der skal ikke meget til, at jeg går i stykker, erkender den 52-årige chefinstruktør fra 'Korpset', der trods skavankerne dyrker løbe- og styrketræning for at holde skaderne i skak.

LÆS OGSÅ: Her er alle deltagerne i årets ‘Robinson Ekspeditionen’

– Elitesportsfolk har jo fysioterapeuter og massører til at tage sig af deres skader efter fysiske anstrengelser, men det har jægersoldater ikke. Det gør jægersoldater ikke. Vi vælter ud af en iskold sovepose og skal bruge kroppen maksimalt, mens vi fryser og sulter, siger han ærligt.

– Faldskærmsudspring er også et eksempel på, at kroppen får nogle tæsk, når skærmen udløses under en fart på 250 km/t til lig 0. Under landinger har jeg både brækket foden og skadet knæet, siger han.

Du kan se de første tre sæsoner af 'Korpset' på TV 2 Play.

Du kan læse et større interview med Thomas Rathsack i det kommende nummer af HER&NU, der er på gaden den 28. august.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par tæt på tårer: Dét fejler vores søn