Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann

Kim Larsens søn: Vil være den største sanger

22-årige Hjalmar Larsen følger i sin fars fodspor.

Som søn af en af landets største musikere nogensinde, ville det være oplagt at være bange for at gå i samme retning som sin far. Men Kim Larsens 22-årige søn, Hjalmar, er ikke bange for at dele efternavn med sin berømte far.

Han er klar til at erobre verden med sin musik:

- Drømmen er at blive en af de største. Nu har jeg kun været i gang i et år, så jeg er meget ny, men jeg har ikke rigtig nogle begrænsninger for, hvad jeg drømmer om. Jeg vil gerne være sammen med de største. I første omgang i Danmark, fordi jeg laver musik på dansk, men helt klart også i udlandet med tiden. Nu er jeg så ung, at der er masser af tid, og på et tidspunkt begynder jeg at skrive engelske sange. Tiden skal bare være rigtig til det, sagde Hjalmar, da han kom til premieren på Tivolis opsætning af 'Midt om natten'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager er gravid igen

Han nyder godt af sin rutinerede fars erfaringer:

- Jeg får gode råd. De bedste er, at man skal være venlig og ydmyg overfor det, der kommer til en. Og at man aldrig skal tage det for givet. Og så skal man spille så meget, man overhovedet kan. Og aldrig være snobbet omkring noget. Hvis du kan synge sange for folk, er det optur, siger Hjalmar.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

Han blev som resten af familien chokeret over nyheden om, at Kim Larsen havde prostatakræft.

- Selvfølgelig er det altid et chok. Man er ked af det, når det sker, men heldigvis er alt meget, meget positivt og alt går i den rigtige retning og han er selv frisk og glad. Så alle er ved godt mod og alle har det godt. Han har næsten skrevet en hel plade og glæder sig til at komme ud og spille igen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Thomas Skov skal være far igen

Der er ingen tvivl om, at far og søn ligner hinanden meget (Foto: Peter Hauerbach)
Der er ingen tvivl om, at far og søn ligner hinanden meget (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’ får endnu en sæson