Kim Larsen optrådte til Skanderborg Festival i 2016 (Foto: Niels Henrik Dam)
Kim Larsen optrådte til Skanderborg Festival i 2016 (Foto: Niels Henrik Dam)

Kim Larsen trodser sygdom: Tjener 9,6 millioner

Det går bestemt godt for 73-årige Kim Larsen.

Sygdom er hver mands herre. Undtagen Kim Larsens. Sangeren, der i søndags fyldte 73 år, har i år leveret et rekordregnskab for sit selskab Kim Larsen ApS, selv om han måtte tage et halvt år ud af kalenderen og aflyse en række koncerter for at blive behandlet for prostatakræft.

LÆS OGSÅ: Kim Larsens søn: Vil være den største sanger

LÆS OGSÅ: Kim Larsen efter kræftsygdom: Koncert-klar

Regnskabet viser, at han kunne lægge 9.612.297 kroner til side, da alle udgifter var betalt. Det er stadig den revisoruddannede musiker Peter Ingemann, der styrer Kim Larsens regnskaber, hvor bruttofortjenesten opgøres til 15.973.765 kroner og personaleomkostningerne til 4.528.027 kroner. De ansatte formodes at være Larsen, hans band Kjukken samt Ingemann, der tidligere spillede keyboard i Bellami.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sanne Salomonsen åbner op om sin hårde sygdomsperiode:

SE BILLEDET: Nadia Shila venter barn nummer tre

Hvor Kim Larsen sidste år udloddede 2,1 millioner kroner i ekstraordinært udbytte til sig selv, lader han denne gang alle pengene stå i selskabet. Det betyder, at hans egenkapital nu er 76.745.261 kroner. Årsagen til det manglende udbytte kan findes i, at han har opløst sit investeringsselskab K. LARSEN ApS. Her var der en egenkapital på 6,4 millioner i form af værdipapirer, som han sandsynligvis har solgt og trukket ud til sig selv.

LÆS OGSÅ: De store stjerner der bukkede under for alkoholen

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz