Kim Kardashian i vildt drama: Sagsøger for mange millioner

Kim Kardashian har sagsøgt firmaet iHandy for 67 millioner kroner, efter de har brugt et billede af hende uden tilladelse.

Kim Kardashian har efterhånden fået skabt sig noget af et brand, og derfor slår hun også hårdt tilbage, når folk forsøger at udnytte hende og hendes image. Det må firmaet iHandy sande, efter de brugte et billede af Kim Kardashian til at promovere en ny app til makeup og fotomanipulation af billeder.

Det har fået 'Keeping Up With the Kardashians'-stjernen til at gå rettens vej, og hun har sagtsøgt firmaet for $10 millioner - 67 millioner kroner. Det skriver TMZ, der har fået fat i retsdokumenterne fra sagen.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skifter navn

Det billede, som iHandy har brugt, er et billede, som Kim Kardashian selv har lagt på Instagram for at promovere realitystjernens egen makeupserie, og det har især fået hende op i det røde felt.

iHandy forsvarer sig ifølge TMZ med, at de ikke vidste, at det var et billede af Kim Kardashian, de brugte til promoveringen af appen. Det siger Kim Kardashians advokat i retsdokumenterne.

- Anklagede har en absurd påstand som forsvar, at de ikke vidste, at det billede, som de uberettiget og uden tilladelse stjal med vilje, var af Kim Kardashian West - en af de mest berømte og genkendelige kvinder i verden, står der ifølge mediet.

Tiden vil vise, hvad sagen ender med. Men hvis Kim Kardashian får sin vilje, så bliver det meget dyrt for iHandy.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger