Kendispar chokerer: Derfor sover vi ikke sammen

Det er ikke nødvendigvis et tegn på ægteskabelig krise, at man vælger sin partners selskab fra om natten.

I et nyt opslag på Instagram skaber Line Hoffmeyer, der er gift med Lasse Rimmer, debat. Her fortæller hun nemlig åbent om, at hun ikke sover sammen med sin mand.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

- Vi sover ikke i samme seng. I hvert fald ikke hver nat, og nok heller ikke halvdelen af dem, og sådan har det været hele vores 2-årige ægteskab igennem. Sådan bliver det også det næste halve år, hvor jeg nok kommer til, at bruge nogle nætter alene i lejligheden. For godt et år siden læste jeg en artikel hos Zetland, der belyste, hvorfor det ikke er lig med skilsmisse, hvis man foretrækker at sove hver for sig, skriver Line og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elvira dropper facaden: Vil ikke længere lyve

- Da jeg læste den, havde vi praktiseret det med hvert vores soveværelse en del, og jeg syntes jeg sov bedre, men det skammede jeg mig faktisk over at synes. Den skam fik artiklen fjernet. Og den fik bakket os op i vores idé om, at man sover bedre hver for sig. Især hvis den ene (mig) snorker, eller hvis den anden står op kl. 4.30 for at lave morgenradio.

Det er en udmelding, der deler vandene på Lines Instagram. Nogle af følgerne kunne ikke drømme om ikke at sove sammen med deres partner, mens andre hylder hendes åbenhed og fortæller, hvordan de heller ikke sover sammen med deres partner af forskellige årsager.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch deler glædelig nyhed

Se opslaget og hele debatten herunder:

LÆS OGSÅ: Tina Maria afslører: Sådan mødte jeg Patrick

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)