Kardashian-familien frygter for Robs datter

Hele Kardashian-familien er ikke trygge ved Blac Chynas evner som mor.

Det er kun gået én vej for forholdet mellem Rob Kardashian og Blac Chyna, siden de i 2016 havde deres egen realityserie, 'Rob & Chyna', og blev forældre til datteren Dream. Kort efter fødslen gik de fra hinanden, og siden har de to forældre ligget i mere eller mindre åben krig.

Beskyldninger om misbrug af narko og alkohol er fløjet mellem de to parter, og Blac Chyna har i øjeblikket en retssag kørende mod hele Kardashian-familien, som hun mener er årsagen til, at 'Rob & Chyna' blev droppet efter blot én sæson.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna droppede 18-årige kæreste: Han gjorde en anden kvinde gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af 'Keeping Up With the Kardashians'-familien.

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

For nylig blussede dramaet op igen, da Rob Kardashian ikke kunne aflevere datteren til Blac Chyna på det aftalte tidspunkt. Uden at fortælle det var hun nemlig rejst på ferie til Hawaii - en ferie, hvor hun gav for alvor gav den gas og blandt andet endte i slagsmål med rapperen Kid Buu, så politi og ambulance måtte tilkaldes.

Parret har fælles forældremyndighed over Dream, men noget tyder på, at det kommer til at ændre sig i fremtiden, hvis Rob Kardashian får sin vilje. En kilde fortæller nemlig til PEOPLE, at han er så rasende, at han nu vil tage konsekvensen af det.

- Rob vil ikke have, at Dream skal være alene med en barnepige, mens Chyna fester på Hawaii. Det er det, han er sur over. Hun skal fortælle ham, når hun ikke er Los Angeles, så Rob kan beholde Dream i længere tid. Rob involverer sin advokat i det her, fortæller kilden.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

Frygter for Dream

Det er dog ikke kun Rob, der langt fra er imponerede over Blac Chynas forældreevner. Hele Kardashian-klanen frygter nemlig for Dream, når hun er hos sin mor, og de er ikke i tvivl om, hvor hun har det bedst.

- På trods af de problemer, som Rob kæmper med, så er det ret tydeligt, at det miljø, som Rob og hans familie kan tilbyde, er det sundeste for Dream, siger en kilde tæt på Kardashian-familien til PEOPLE.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Ifølge kilden vil familien bare Dream det bedste.

- Robs familie har altid haft problemer med Chyna. Hendes opførsel i de seneste dage kommer helt sikkert ikke til at give hende prisen som årets mor. Chyna har længet virket som om, at hendes førsteprioritet ikke er at opdrage sine børn, og det er meget hårdt for Robs familie.

- De føler ikke, at der bliver passet ordentligt på Dream, når hun er hos Chyna. Det er virkelig en skidt situation. Dream er den sødeste, lille pige, og hun er meget glad og så sjov at være sammen med. Robs familie vil bare have, at Dream får den bedste mulige opvækst.

SE BILLEDERNE: Her er Blac Chynas ny teenage-kæreste

Rob får hjælp

Rob Kardashian har været meget igennem, siden familien for alvor kom i offentlighedens søgelys. Gentagne gange har han helt valgt at trække sig fra alt opmærksomheden, mens han også har kæmpet meget med sin vægt.

Men selv om Rob har problemer og en skrøbelig psyke, så påvirker det ikke datteren, og Kardashian-familien står hele tiden klar til at hjælpe. Det fastslår kilden.

- Når Dream er hos Rob, så får han hjælp. Han er en god far, men hans familie vil gerne hjælpe. Et af Robs problemer er, at han ikke føler sig tryg ved at være ude i offentligheden, så hans søstre tager Dream ud til sjove aktiviteter med hendes fætre og kusiner, fortæller kilden.

LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned