Foto: Realityportalen.dk
Foto: Realityportalen.dk

Kanal 5 søger nye Konger

Snart starter optagelserne til endnu en sæson af 'Kongerne', og du kan komme med.

Er du den nye Fissan eller Knaldperlen? Eller måske den nye Foxy? Kanal 5 søger lige nu nye Konger til endnu en sæson af det festlige program med de selvsikre Konger.

-Kongerne fester igen- og de mangler nye Konger, gjort af det helt rigtige stof! Kanal 5 skal til sommer lave endnu en række optagelser med 'Kongerne', derfor leder vi efter de helt rigtige deltagere, skriver Kanal 5 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Jeg skal helt sikkert have sex

Festens midtpunkt

Er du vild med at feste, have det sjovt og fyre den af på bedste Konge-manér, så er det sandsynligvis dig, der til sommer kan slutte dig til 'Kongerne'.

- Når du fester, er det så hele dagen, hele natten og hele ugen? Er du ham/hende, der altid sørger for, at der sker noget nyt, vildt, finurligt, funny og frækt? Og er du klar på en forunderlig sommer med de bedste oplevelser med hele Danmarks Konger og måske, hvem ved, med……..spaaaaa?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er det bare med at komme til tasterne og sende en mail til reality@mastifftv.dk, hvor du fortæller, hvorfor du er en rigtig Konge og skal være med i programmet. Yderligere oplysninger, som ansøgningen skal indeholde, er navn, adresse, telefonnummer, E-mail og billede af dig selv.

Optagelserne til den kommende sæson af Kongerne finder sted fra slutningen af juni til midten af juli et, endnu ukendt, sted i Danmark.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Foxy sig pivfræk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.