Irina og Morten (Foto: Janus Nielsen)
Irina og Morten (Foto: Janus Nielsen)

Kærligheden brast: Irina og Morten er gået fra hinanden

Det er slut mellem kendisparret, bekræfter Morten.

Det er slut mellem Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen. Parret, der både blev forældre og forlovet i 2015, har valgt at gå fra hinanden. Det afslører Morten i et opslag på sin Facebook-profil.

- Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket, at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid, der skal opbygges igen, men jeg er sikker på, at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skriver dj'en, der er kendt under navnet Faustix.

Han fortsætter opslaget med at fortælle, at han selv tager en stor del af skylden for bruddet, fordi han har udviklet et alkoholdmisbrug, der har betydet, at han flere gange har svigtet sin forlovede og sin datter.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia, og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse, skriver han i opslaget og slår fast, at han ikke har opgivet håbet om, at de tre igen kan blive en familie.

- Jeg forbliver i al evigt håb om, at vi finder ud af det i fremtiden.

Det er ellers ikke mere end en måned siden, at Irina afslørede parrets planer om, at hun skulle blive gravid til sommer, så Allessia kunne få en lillebror eller -søster. Men de planer er altså nu lagt på hylden.

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø

Herunder kan du læse hele hans opslag: