Foto: Kasper Bay-Kastrup
Foto: Kasper Bay-Kastrup

Irina langer ud efter kritikerne: Jeg er ingen dårlig mor

Realitystjernen får hårde kommentarer med på vejen, men hun lader sig ikke påvirke.

Irina Babenko er med stor sandsynlighed ikke den eneste, der kombinerer rollen som mor og kæreste med arbejde. Et liv som hun flittigt deler på de sociale medier. Til glæde for mange, men ikke alle, erkender hun.

Realitystjernen får nemlig flere hadefulde kommentarer, fortæller hun på sin blog. Selvom Irina poster et billede fra en dag på arbejde, så betyder det ikke, at hendes datter er overladt til sig selv, understreger hun. Allessia har nemlig også en far.

- Jeg efterlader hende jo ikke på gaden, når jeg skal arbejde! Det håber jeg da, folk godt kan regne ud! Efter jeg kom hjem, tilbragte jeg resten af dagen med hende, som jeg gør hver dag, og jeg elsker det. Selvom jeg føler mig som det mest udmattede menneske i hele verden, så kan et smil fra ens barn jo opveje det hele, skriver Irina på bloggen.

LÆS OGSÅ: Irina: Jeg vil gerne have flere børn

Bliver ikke ked af det

Irina får ofte kritiske kommentarer om, at reality-deltagere skal tænke sig om, før de får børn.

- Jeg tror generelt, at alle skal tænke sig om, inden de får børn. Det ville være en god start! Hvordan fanden har det noget som helst med at være en dårlig mor at gøre, at jeg har deltaget i reality – det gør ikke automatisk folk til dårlige mødre, skriver hun.

Hvis folk synes, Irina er en dårlig mor, så skal de ikke basere det på hendes medvirken i blandt andet 'Fristet'. For folk, der ikke har været med i reality, kan også være dårlige mødre, lyder det fra Irina.

- Nogle VIL tro, at jeg er dårlig mor, og så må de tro det. Jeg  bliver ikke ked af det, men jeg bliver i et kort øjeblik irriteret… Hvem f… tror I, at I er, siden I kan tillade jer at sige det til mig. Sådan får jeg det. Jeg knokler fra morgen til aften, og det at være mor og housewife er hårdt arbejde i sig selv.

Læs hele indlægget her.

LÆS OGSÅ: Irina: Sådan er min krop efter fødslen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.