HOT NEWS: Moster Niller flytter med Linse til Spanien

Det er ikke kun Linse, der forlader Bryggen til fordel for varmere himmelstrøg på Costa del Sol i Spanien.

Realityportalen.dk er netop hjemvendt efter et besøg hos Linse Kessler i Spanien, hvor vi fik lov til at være hendes første gæster på den Bed & Breakfast, hun annoncerede i mandags, at hun er er i færd med at åbne. 'Linses Bed & Breakfast' slår dørene op den 24. marts, men allerede nu er det muligt at booke sin ferie hos Linse.

Og hvis man er vild med ‘Familien fra Bryggen’, vil man også være vild med Linses Bed & Breakfast. Linse garanterer nemlig, at hun vil tale ørerne af sine besøgende, OG så får de kommende gæster glæde af en anden, men velkendt 'Familien fra Bryggen'-karakter.

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’

- Moster Niller tog egentligt med herned i 14 dage for at hjælpe os, og han var simpelthen så glad for at være her, at han slet ikke ville hjem. Så han kommer tilbage den 14. februar, og så bliver han her, fortæller Linse.

Moster Niller får en ganske særlig rolle på 'Linses Bed & Breakfast'.

- Han skal lave pommes frites ude i baren. Jeg tror, at det bliver meget varmt for ham til sommer, men han skal lave pommes frites og bøfsandwich til poolgæsterne. Han kommer til at bo i underetagen i mit hus. Der har han sin egen lille lejlighed, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’: TV3 er klar med nyt program

LÆS OGSÅ: Sarah Louise viser kroppen frem efter grove beskyldninger: Sådan ser jeg faktisk ud

Linse lejer et hus i nærheden af sit B&B, hvor hun bor med Jytte og Chino, fordi der ikke er plads til, at hun kan bo på selve B&B'et. Hun garanterer dog, at hun vil være der fra meget tidligt om morgenen.

- Jeg er morgenmenneske, så jeg er her tidligt om morgenen. Typisk omkring klokken seks. Min rolle bliver hygge-værtinde. Jeg skal hygge om folk, der kommer her. Mange vil rigtig gerne sig hej til Linse, og det skal de fandme få lov til. Jeg skal snakke ørerne af dem, så de får lyst til at flygte til stranden, griner hun.

Læs mere om Linses projekt i næste uges nummer af HER&NU, hvor man også kan se alle billederne fra Linses Bed & Breakfast.

LÆS OGSÅ: Geggo vinder fornem pris: Min mor bliver meget stolt af mig

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause