HOT NEWS: 'Love Island'-babe dater ny fyr

Realitystjernen fortæller, at flammen ikke er fra Danmark

Realitybaben Olivia Salo på 22 år, der er aktuel i denne uges 'Til middag hos', har igen fundet kærligheden efter bruddet med realitydeltager Joakim Meskali, som hun mødte under deltagelse i 'Love Island'. Olivia og Joakim, der var sammen i fem måneder, endte deres forhold tilbage i foråret.

Det bekræfter hun over for Realityportalen. Men selvom realitybaben bekræfter, at hun dater en ny, så vil Olivia vil ikke dele for mange detaljer om den nye fyr endnu. Hun fortæller dog at flammen ikke er fra Danmark.

Joakim og Olivia fra 'Love Island' gik fra hinanden tidligere i år. (Foto: TV3)
Joakim og Olivia fra 'Love Island' gik fra hinanden tidligere i år. (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om fremtidsplaner: I tvivl om børn

- Jeg er begyndt at date en fyr lidt, der ikke er fra Danmark, men bor i Danmark, fortæller Olivia til Realityportalen.

Olivia vil ikke fortælle, hvor han så kommer fra.

- Det et jo et godt spørgsmål, siger hun, mens hun griner.

LÆS OGSÅ: WOW: Olivia kaster sig ud i sexleg med optaget ‘Love Island’-hunk

Slut med danske mænd

Det er ikke første gang, 'Love Island'-baben har fundet kærligheden i udlandet. Tilbage i august skrev hun på sin blog, at hun ikke længere ville gå efter danske mænd:

- Jeg var fast besluttet på at jeg ikke længere skulle date danske fyre, da jeg endnu engang havde lært, at jeg godt kan virke en smule intimiderende og hårdnakket, i forhold til hvad danske mænd måske kan håndtere.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-finalist har mødt en ny fyr

Realitystjernen fortæller, at hun ikke vil dele for mange detaljer om den nye fyr, da hun fra sit tidligere forhold til Joakim Meskali lærte, at det ikke var sjovt at skulle have bruddet offentligt fremme i medierne.

Olivia fortæller videre til Realityportalen, at hun har set den nye fyr i et par måneder, men at det hele stadigvæk er meget nyt:

- Det er meget i en nybegyndelsesfasen, meget roligt, og det holder jeg lige til mig selv, indtil jeg føler, det er seriøst, siger Olivia.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: ‘Love Island’-Olivia chokerer i vildt sex-program