HOT NEWS: 'Ex on the beach'-hunk har fundet kærligheden

Engang begyndte forelskelser med stjålne blikke på arbejdspladsen eller en sød træner nede i fitnesscentret. Men i dag finder flere og flere kærligheden på nettet. Og det havde 'Ex on the Beach'-hunken også held med.

Sidste år brændte Asbjørn 'Tyren' Nielsen nallerne på realitykollegaen Christel Trubka, som valgte at gå fra ham, kort tid efter at de havde valgt at dele vejnavn og husnummer.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Sådan går det med Bianca og Sebastian i dag

Siden da har han været single, men nu har han igen fundet kærligheden i en smuk kvinde; Isabella.

Amors pil ramte reality-deltageren, da han en dag sad og scrollede på TikTok.

- Hun havde lavet en TikTok hvor hun ratede fyre, hun havde matchet med på tinder sammen med hendes far. Jeg blev så betaget af hendes smukke ansigt, og søde smil, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Populært 'Paradise'-par deler stor nyhed

Asbjørn var ikke blandt fyrene, der blev rangeret, og det gav ham en god ide til, hvordan han skulle tage kontakt til drømmepigen.

- Jeg hoppede ind på hendes Instagram og skrev: “Tror du din far ville godkende mig”. Også kørte det derfra, lyder det.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Føler mig ensom

Selvom parret kun har været sammen i en måned, er Asbjørn ikke i tvivl om, at han har fundet det perfekte match.

- Isabella indeholder SÅ meget kærlighed til alle mennesker omkring hende, og det er virkeligt beundringsværdigt. Hun behandler mig som om jeg er den eneste fyr i hele verden. Hun er sød, sjov og super omsorgsfuld. Ja også tror jeg sgu, at vi begge to er skøre på den gode måde.