Foto: Niels Henrik Dam
Foto: Niels Henrik Dam

HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej

Familien Kessler udvider snart familien.

I sommers kunne en ovenud lykkelig Mikkel Kessler, 39, sætte en ring på sin forlovede, Lea Hvidts, 30, finger og kunne endelig kalde hende for hustru. Parret mødtes i 2007 og har sammen børnene Romeo, der bliver fem til december og Rosa-Lia, der netop er fyldt tre år.

Nu har parret endnu en stor ting at glæde sig til, for næste år bliver hr. og fru Hvidt Kessler forældre igen.

LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Mikkel og Linse

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

- Lykkelig for at fortælle, at vi tilføjer endnu et medlem til vores cirkus. Vi er lykkelige over, at vi endnu engang venter et lille mirakel. Foråret bliver helt specielt, fortæller Lea Hvidt Kessler på sin Instagram-profil sammen med et sødt billede af familien.

I TV3-programmet 'Til middag hos' fortalte Lea sidste år, at hun ufrivilligt havde aborteret to gange, inden de blev forældre første gang.

- Det er klart, sådan nogle udfordringer kan være hårde. Mikkel, han var rigtig god til hele tiden at sige, at det var okay. Vi må bare op på hesten igen. Hvis det har gjort noget, så har det gjort os stærkere, fortalte hun i programmet.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler har accepteret ‘Familien fra Bryggen’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, at man sagtens kan stille op i en stor poledance-konkurrence, selv om man er gravid

LÆS OGSÅ: Geggo søger hjælp til nyt bryllup

Se det fine billede herunder:

LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag