HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

Reality-baben toner snart frem på skærmen i et nyt program.

På torsdag har femte sæson af 'Forsidefruer' premiere, hvor det endnu engang er blevet tid til et gensyn med de reality-fruer.

Nu løfter Amalie dog sløret for, at 'Forsidefruer' ikke bliver det eneste program, vi kan glæde os til at se hende i. Hun er nemlig i fuld gang med optagelserne til et nyt program.

HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv

- Der kommer noget mere tv med mig snart, så det har jeg ret travlt med i øjeblikket. Der skal jo filmes rigtig meget, og det er hårdt at være på, så det går meget af min tid på. Det kræver meget af en, afslører Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg kan ikke sige så meget om, hvad det er for noget tv endnu. Det er endnu hemmeligt, men jeg kan godt afsløre, at der kommer noget, og at det er et andet program end 'Forsidefruer'. Det bliver super spændende. Jeg ved ikke, hvornår det kommer til at blive vist på tv, men jeg kunne forestille mig, at det nye program først kom på skærmen, når den nye sæson 'Forsidefruer' er slut, så jeg ikke er med i to programmer samtidig, men helt ærligt, så ved jeg det faktisk ikke.

LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt

LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

- Jeg havde egentlig ikke tid til at lave mere tv, men man må jo prioritere i forhold til, hvad man brænder for og har lyst til. Og det her, havde jeg lyst til, og det bliver jeg glad af at lave, tilføjer hun.

Realityportalen.dk kan erfare, at det nye program, som Amalie skal medvirke i, bliver et program, hvor hendes mor også får en stor rolle.

LÆS OGSÅ: Drama og dødsfald: Vild sæson ‘Forsidefruer’ i vente

LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde tid: Jeg har lyst til at græde og kaste op