Højgravide Liv Martine: Jeg føler mig privilegeret

Liv Martine er højgravid og selvstændig, og selvom der ikke bliver plads til barsel, føler hun sig privilegeret.

Liv Martine, der vandt 'Den store bagedyst' i 2015, blev mor til Frode i oktober 2020, og om en måned gør hun det igen. Ifølge den bageglade nordjyde tog hendes liv en stor drejning efter optagelserne til det populære DR-program.

- 'Den store bagedyst' har især ændret mit arbejdsliv, fordi jeg nu har virksomheden Kagetid, som jeg lever af hver dag. Vi designer kageudstyr og sælger kagebøger, fortæller Liv Martine til bogreception på 'Bogen om Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

At Liv Martines arbejdsliv har taget den drejning, har også stor betydning for hendes privatliv. Og udsigt til barsel om få uger kan hun kigge langt efter.

- Det kommer til at være halvt-halvt. Det er svært, når man er selvstændig og er halvdelen af en virksomhed, så kan man ikke bare sige, "nu går jeg på barsel", så det bliver lidt til og fra. Vi prøver at arbejde lidt forud på nogle ting, så jeg måske kan holde en lille smule fri, fortæller Liv, der ikke ser det som et problem, men nærmere et privilegium at elske sit arbejde så højt, at arbejde og fritid smelter sammen.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel afslører: Vi er kærester

Stort ønske

Arbejdslivet er ikke det eneste, Liv er privilegeret over.

- Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne få to børn så tæt på hinanden. Det var et ønske, jeg havde. Mig og min lillebror er ret tætte, så jeg håbede også, jeg kunne få to børn, der var ret tætte. Der bliver to års forskel, så det tænker jeg bliver stort og hårdt, men fedt på samme tid, fortæller Liv Martine.

LÆS OGSÅ: Derfor er alle 'Bagedyst'-stjernerne samlet i København

Liv Martines søn Frode prøver da også at forberede sig på sin nye rolle som storebror.

- Han siger "mor baby", men om han er helt med på, hvad det indebærer, det er jeg i tvivl om. Men han er med på, at der er et eller andet inde i min mave, men om han er klar over, hvad der kommer til at ske, det tror jeg ikke, smiler Liv, der ikke ønsker at offentliggøre, om hun denne gang venter en dreng eller en pige.

LÆS OGSÅ: Marco ramt på psyken: Flytter fra Danmark

Men én ting er sikkert, graviditeten går godt.

- Det er gået så sindssygt hurtigt denne gang. Jeg er lige blevet gravid, og nu skal jeg snart føde. Det er gået virkelig stærkt og godt. Alt er dejligt, slutter Liv Martine.