Hjemløs i Sunny Beach

Emil har bosat sig på gaden i Sunny Beach, og i aftenens afsnit ser vi ham udleve sin drøm om at være hjemløs i drukparadiset.

Realityportalen.dk skrev i sidste uge om 22-årige Emil, som foretrækker at leve på gaden i Sunny Beach til trods for, at han har betalt for et hotel.

Her er hans forklaring på, hvorfor han vælger at leve, som han gør. For det er ikke kun i Sunny Beach, at Emil lever på gaden. Ifølge Emil selv, så har han ikke behov for et hjem.

- Da jeg oftest lever som hjemløs i Randers, har jeg tabt behovet for at have en komfortzone med sikre rammer omkring mig. Af samme årsag fravælger jeg naturligvis at have et hotel på mine ferier, da dette kun giver mig et unødvendigt ’hellested’, forklarer han til Realityportalen.dk

- Så det er enten play-hard or "go home", siger han.

LÆS OGSÅ: TOUR DE FISS' vol.2

En helt anden slags ferie

Han er glad for, at han valgte en ferie på gaden, det giver noget helt andet og mere end den ordinære ferie på et hotel.

- Dette "set-up" har kastet mig ud i nogle svedige og arbitrære eventyre, som jeg nok aldrig glemmer. Jeg har mødt mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt. Set ting, som jeg ellers ikke ville have set og været steder, jeg ellers næppe ville have været. Det får en til at se livet i et mere eklektisk perspektiv. Man anskuer tilværelsen i et bredere spektrum, hvilken gør det hele meget smukkere. Det får en til at værdsætte tingene på flere måder. Alle dør alligevel før eller senere og bliver glemt, så man kan lige så godt spille livet i nogle høje frekvenser, forklarer Emil.

LÆS OGSÅ: Maria har ikke divanykker

En blød seng er stadig okay

Af og til så Emil dog sit snit til at tage en lille lur i en dejlig, varm og blød seng. Men ellers har den eventyrlystne herre ingen begrænsninger.

- Jeg vil da gerne erkende, at jeg tog en lille lur, når jeg var på dame-besøg. Ellers sov jeg på stranden og i stræder, når vognen løb tør for benzin. Det resulterede i, at jeg efter den første dag blev rullet og mistede min rygsæk med mine ting. Heldigvis greb Pierre ind og fik talt med mit over-jeg, så det ikke var helt ude af kontrol hele tiden - for med surrealistiske Sunny-promiller øgede det sværhedsgraden af "set-up'et" en hel del, siger han.

Ingen slap diller

Pierre spillede en vigtig rolle på Emils ferie, han var den ansvarsfulde, som talte lidt fornuft i den unge herre.

-Pierre var meget ansvarsbevidst over for mig - og udviste stor betænksomhed. Set tilbage værdsatte jeg det meget, for jeg ville inderst inde egentligt også gerne holde lidt længere tid, end jeg gjorde sidste år dernede, hvor jeg vågnede på hospitalet efter tredje dag med alkohol- og blodforgiftning samt leversvigt med brækkede ribben. Men som han selv skrev i sit indlæg, lod han mig alligevel få forholdsvis frie tøjler, så jeg ikke skulle få slap diller, fortæller Emil med et grin og fortsætter:

-Når jeg reflekterer over over det hele, så har det i allerhøjeste grad været en fuldendt ferie, hvor der har været det hele. Jeg elsker Randers-drengene over alt på jorden, de har virkeligt formået at gøre det til en fantastisk oplevelse, slutter han.

Se med i aften, når Emil indtager skærmen klokken 21.00 på TV3. 

LÆS OGSÅ: 'Sommer i Sunny Beach': Vanvittig sæson!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.