Foto: TV3
Foto: TV3

Her er den nye, blonde ’jungle-diva’

Efter Sidney Lees jungle-exit manglede blondine-holdet en deltager, og derfor måtte der hentes forstærkning til holdet. Maria Brunn pakkede derfor kufferten og drog mod Ecuadors jungle.

Så kan blondine-holdet godt ånde lettet op, for mandag får de nemlig en ny, blond deltager på deres - lettere amputerede - hold.

Smukke Maria Bruun, der har deltaget i 'Fristet 2' og 'Robinson Ekspeditionen', blev taget godt imod af blondine-holdet, da hun efter en 11 timers flyvetur satte sine fødder i den ecuadorianske jungle for første gang.

- De skreg og var bare rigtig glade for at se mig komme for at hjælpe deres hold, afslører den nye blonde diva overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Sidney: Blondine-holdet er lort

Bitch-fight fra første færd

Men det var ikke alle, som var glade for Marias check in. 'Fristet'-seerne vil tydeligt kunne huske, at Maria og Joanna ikke var perleveninder, da de var med i den anden sæson af det kontroversielle program.

- Joanna reagerede, som jeg regnede med. Hun var helt oppe at køre og råbte og skreg. Hun reagerede meget aggressivt, men det rørte mig egentlig ikke. Jeg er vant til at tage hendes reaktioner med et gran salt. Alt det, hun siger, ryger ind af det ene øre og ud af det andet, siger hun.

Efter Sidney Lees exit gik der mange spekulationer på hvem, der ville udfylde den tomme plads på blondine-holdet - og valget faldt altså på 'Fristet'-divaen.

Var forberedt

Maria og Joannas mindre venskabelige samtaler i Thailand mindes den blonde skønhed tydeligt, og derfor havde hun forberedt sig på det billede, Joanna ville male af hende overfor blondine-holdet.

- Jeg var helt sikker på, at Joanna nok skulle male et rigtig dårligt billede af mig overfor mine kommende holdkammerater. Jeg tænkte, at Joanna helt sikkert havde fortalt, at jeg var meget provokerende, rapkæftet og en rigtig so, forklarer hun og fortsætter.

- Jeg er så ligeglad med Joanna og hendes kommentarer. Jeg vidste, at jeg nok skulle vise, at jeg ikke er den person, Joanna siger, jeg er. Jeg skal nok få lov til at vise mit sande jeg, slår en kampklar Maria fast.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Pernille: Jeg gider ikke slikke røv

Jeg er en gevinst for blondinerne

Vanen tro har Maria selvtilliden i orden og ved, at hun har en masse godt at tilføje sit nye hold.

- Jeg er fysisk stærk, og så er jeg også stærk rent mentalt. Jeg er altid klar på udfordringer, og alle de der kryb rører mig overhovedet ikke. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med en positiv energi til holdet, og jeg skal nok få bevist mit værd, slår Maria fast og uddyber.

- Jeg vil gå hele vejen og slå alle ud - én efter én. Min drivkraft er klart at vinde. Jeg er ikke kommet for at få nye venner.

Så kampgejsten er helt i top hos den nyankommne blondine, som lover at give sig selv 110 procent som diva i junglen.

SE KLIPPET: SE DIVAERNE UDFOLDE SIG 

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.