Har kæmpe gæld: Vil bruge 25.000 på fødselsdag

Parrets økonomiske situation spænder ben for en stor fødselsdagsfejring.

De fleste drømmer om at holde en stor fest, når man runder et skarpt hjørne. Det er bare ikke alle, der har økonomien til det.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk har fundet sit livs kærlighed

Den situation kender Jan og Ulla alt for godt. I dagens afsnit af 'Luksusfælden' har tilkaldt hjælp fra eksperterne til at få styr på deres økonomi, men de ønsker også at fejre Jan, der i år fylder 60. Derfor har de regnet ud, at skal bruge 25.000 kroner på festen.

- Jan fortjener en stor fødselsdag. Han arbejder meget, og når han kommer hjem, så laver han mad, rydder op og ordner vasketøj, forklarer Ulla og tilføjer, at hun ikke har mulighed for at hjælpe sin mand med det huslige arbejde.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Men som seerne nok kan regne ud, så har parret ikke den bedste økonomi. Faktisk låner parret penge af datteren for at kunne betale huslejen. Og det behager ikke datteren, da hun bliver konfronteret med forældrenes ønsker om at bruge en stor sum penge på fest.

- Jeg tænker, at det ikke hænger sammen. Jeg har også foreslået dem, at vi finder en anden løsning på festen. Jeg forstår godt, at der er noget at fejre, men måske kan vi gå sammen om det. Og se bort fra at invitere gæster til det store middagsbord, siger datteren ærligt.

LÆS OGSÅ: Mistede ufødt barn: Sådan har Christiane det i dag

Alvoren rammer

Men meget tyder på, at hverken Jan eller Ulla har forstået alvoren af deres økonomiske situation. Og derfor vælger eksperterne i ægte 'Luksusfælden'-stil at servere dem realiteterne på dramatisk vis.

- 58 lån. 20 kreditorer, står der på et banner, der bliver rullet ned foran øjnene på parret.

- Det kommer rigtig bag på mig. Jeg havde regnet med, der kun var 25-30 lån, siger en chokeret Ulla.

Om der bliver fødselsdag for Jan eller ej, kan du se i afsnittet på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vi drukner i rod': Familie skuffet over programmet