Hannah Melissa efter numseoperation: Derfor gik det galt

Hannah Melissas numseoperation gik ikke som planlagt, og hun er nu strandet i Tyrkiet indtil fredag.

Hannah Melissa fra 'De unge mødre' fik i fredags foretaget den efterhånden moderne operation BBL, som er en operation, hvor man tager fedt fra mave, lår og hofte og flytter fedtet til numsen. Den unge mor fik derudover fjernet næsten seks kilo fedt, som ikke blev flyttet til numsen, men operationen gik ikke som ventet, det fortæller Melissa til Realityportalen.

- Jeg mistede en del blod under operationen, så jeg har været på hospitalet indtil i dag, hvor jeg kommet over til en villa.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået lavet ny numse

Ifølge Melissa har hun det efter omstændighederne godt, og hun føler dig tryg og i gode hænder i Tyrkiet, hvor operationen er foretaget af klinik Comfort Zone, men hun har ikke været uden bekymring.

- Jeg var sindssygt bange, fortæller Melissa, der ikke giver klinikken skylden.

- Grunden til blodtabet er, at jeg tager en masse medicin. Folk har sagt, det er klinikkens skyld, men det er det på ingen måde. De har hjulpet mig så godt igennem det hele.

Melissa tager forskelligt medicin for blandt andet stærke smerter, angst, depression og humørsvingninger.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Isac skal være far: Det var ikke planlagt

René kommer og passer hende

Hvis operationen havde forløbet normalt, ville Melissa være udskrevet i dag, men på grund af det store blodtab, bliver hun først udskrevet på fredag - altså en uge efter operationen. Med sig til Tyrkiet havde Melissa sin veninde, men da hun er rejst hjem af personlige årsager, kommer hendes kæreste René i dag ned til hende.

- Han (René red.) var meget bekymret for mig, og han ville ikke have, at jeg er alene hernede, så han tog det første fly og ankommer i eftermiddag. Klinikken har været så søde, at de bragte min veninde til lufthavnen, og de bringer René hen til mig.

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

Melissa og René har børnene Dexter, 2, Hailie, 3, Molly, 4 og Cecilya på 10 år, og børnene passes, mens René er hos Melissa i Tyrkiet de næste fire dage.

- Cecilya er ved sin veninde fra klassen, imens de tre små er hos noget familie, fortæller Melissa.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører forsiden til sin nye bog: Jeg har sommerfugle i maven

 
Vis dette opslag på Instagram
 

#bighips #selfie

Et opslag delt af Melissa Ginic (@melissaginic) den