Gustav er usikker i trafikken

I aftenens afsnit af ‘Gustav og Linse på udebane’, er de to realitystjerner rejst ud for at plante deres flag i Vietnam, og her fiinder Gustav trafikanter, der kører værre end ham selv.

Det bliver en fysisk og følelsesmæssig udfordrende tur for Gustav og Linse, når de i dette afsnit drager mod Asien. Selvom Gustav er en smule i tvivl om, hvor Vietnam ligger, og er sikker på, at Vietnam er fyldt med strenge regler, rejser han og Linse afsted til byen Saigon.

Her starter de deres Vietnamesiske liv farligt med jobs som richshawchauffører midt i Saigons kaotiske trafik. Og Gustav opdager hurtigt, at han muligvis er mere sikker i Saigons trafik, end han er i den danske:

- Her kører de af lort til, jeg kører af lort til, så jeg kan fungere sammen med dem, udbryder han med en begejstring, som gør en en lille smule bekymret for at møde ham i trafikken her hjemme.

Kan tjene penge på at cykle

Deres vietnamesiske arbejdsgiver Mr. Thien er begejstret for dagens arbejde og sikker på, at realitystjernerne en dag kan tjene penge på at cykle, så der er altså en ny karrieremulighed for de to reality-stjerner, hvis de på et tidspunkt forsvinder fra skærmen.

Og selvom det er det farligste Linse nogensinde har prøvet, er hun glad for udfaldet af sin udfordring:

- Han er stolt over os. Det lyser ud af ham, at han synes vi har gjort det rigtig godt. Så er det det hele værd, siger hun i programmet.

LÆS OGSÅ: Gustav: Linse er sippet

Følelsesmæssige udfordringer

Rejsen bliver også et møde med Vietnamesisk historie og kultur. De to sprudlende Københavnere møder følelsesmæssig udfordring, når de deltager i spirituel dødsceremoni.

I Vietnam bliver der også tid til turistattraktioner som shopping på Mekong Flodens flydende marked, og det er en disciplin, hvor Gustav altid er på hjemmebane.

Se afsnittet af ’Gustav og Linse på udebane’ på TV3 iaften kl. 20.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.