Foto: TV3
Foto: TV3

Geggo i kamp mod avis og Jim Lyngvild

Geggo melder sig under mors faner og er rasende på Ekstra Bladet, som hun aldrig vil udtale sig til igen. Men vreden stopper ikke der, modekommentator Jim Lyngvild får også et par ord med på vejen.

I går var det mor Linse, der var rasende på Ekstra Bladet, i dag er det datteren Geggo, der har set sig vred på bladet, en af deres journalister og modekommentator Jim Lyngvild, som har givet hendes mor stjerner for påklædning. Og det har sendt Geggo på i det røde felt.

- Christian Hansen fra Ekstra Bladet du er en fantastisk grim skod-kælling, må din røv forever klø og dine arme være for korte:) Du ligner en indavlet super-mongol, og så er du mega løgn-agtig. Jeg udtaler mig aldrig til jeres skod-avis igen, skriver Stephanie Christiansen alias Geggo i dag på sin facebookprofil.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg var parat til at forsvare min familie

Rasende på Jim Lyngvild

Og da Realityportalen fanger den iltre skønhed, er hun endnu ikke faldet ned. Men hun forklarer gerne sit vredesudbrud og retter også kritikken mod Jim Lyngvild, som har ytret sin mening om Linses påklædning i artiklen.

- Tænk at en mand, der selv er så usmagelig at se på, har ret til at give STJERNER for folks påklædning, jeg er i chok. Jeg er rasende! lyder det fra Stephanie, og hun fortsætter kritikken på sin officielle facebookside:

- Jim Lyngvild... Hvordan kan en mand, der selv ligner et forvirret jule-træ nogen har glemt i 80'erne, få lov at bedømme andre menneskers tøj? Kom dog over, at du er blevet slidt, ubetydelig. Du er en gammel sur dame, og jeg har ingen respekt for dig.

Så er det slået fast, og hverken Jim Lyngvild eller Ekstra Bladet skal vidst nærme sig Bryggen i den kommende tid, for så kan det da godt være, at de får et par vrede babes på nakken.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner eventbureau

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.