Geggo var nervøs og spændt på vej til vielsen. (Foto: TV3)
Geggo var nervøs og spændt på vej til vielsen. (Foto: TV3)

Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

Ikke alt blev, som Geggo og Cengiz ellers først havde planlagt.

Den seneste sæson af 'Familien fra Bryggen' sluttede med et brag for et par uger siden, da vi fik lov at følge med fra sidelinjen til Geggo og Cengiz' bryllup på Kokkedal Slot. Den store dag blev holdt den 27. april, og sidste afsnit af TV3-programmet blev sendt den 2. maj, så det var ikke mange dage, klipperne havde til at få gjort afsnittet klar til skærmen.

Det viser sig dog, at det slet ikke var meningen, at der skulle gå så kort tid fra selve brylluppet, til afsnittet skulle rulle over skærmen. Som vi så i efterårets sæson af 'Familien fra Bryggen', havde de nemlig først besluttet sig for at blive gift på Næsbyholm Slot, men kort efter opstod der dog brand på slottet, og det var nødt til at lukke ned og aflyse alle de planlagte arrangementer. Det inkluderede Geggo og Cengiz’ bryllup.

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Dermed måtte 'Familien fra Bryggen'-parret finde en ny plan, og det medførte, at alt ikke blev som planlagt. De blev nemlig nødt til at rykke brylluppet til en ny dato, selvom de ellers allerede havde sendt save-the-date-invitationer ud til gæsterne.

- Først skulle brylluppet have været den 13. april. Vi havde nemlig først booket Næsbyholm Slot, men der gik pludselig ild, og vi stod derfor uden location. Vi forsøgte at lade være at gå i panik og blev enige om, at vi måtte gøre en indsats og se, om det var muligt på under to måneder at finde et nyt sted, eller om brylluppet skulle rykkes flere måneder eller evt. næste år. Vi vidste godt, at det så sort ud, for hvor finder man lige et stort smukt slot, der kan huse en bryllups-weekend med så kort varsel?, fortæller Geggo på sin blog.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

- Jeg kontaktede nærmest alle landets slotte, og vi var så overheldige, at Kokkedal Slot var ledigt. Dog skulle brylluppet så rykkes et par uger. Sikke en lettelse – I was so happy! Vi sendte derefter en elektronisk save-the-date om, at brylluppet var rykket til den 26-28 april, og at lokationen var hemmelig, fortsætter hun og fortæller, hvorfor alt skulle foregå i hemmelighed:

LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Mikkel og Linse

- Der var to grunde til den hemmelige lokation. For det første ønskede vi ikke, at pressen skulle finde ud af, hvor og hvornår vi skulle giftes. Vi vidste. at ingen af vores gæster ville kontakte dem, men jo flere der ved hvor og hvornår, jo hurtigere ved endnu flere det. For det andet var der noget sjovt og mystisk ved, at de først fandt ud af det ved ankomsten. Så de blev bedt om at mødes et sted, og her kom en bus og hentede dem alle. Vi havde dog i invitationen skrevet, at det var fine omgivelser og forklaret lidt om, hvad man kunne forvente - for eksempel påklædning osv.

Læs hele Geggos blogindlæg om brylluppet HER!

LÆS OGSÅ: Luksussen fortsætter: Her holder Geggo og Cengiz honeymoon

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz