Gæst vil bo på gaden i 'Sunny Beach'

At det kunne være hyggeligt at bo på gaden er ikke ligefrem det første, der falder os ind, når vi tænker på ferie i Sunny Beach. Den idé synes gæsten Emil dog er helt fantastisk - men guide Pierre er ikke enig.

I aftenens afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’  vælger den kække Emil, at han vil bo på gaden, i stedet for på det hotel, som han har bestilt og betalt for. Men Bulgariens gader er ikke det sikreste sted i verden, og action guiden Pierre kommer derfor den unge herre til undsætning og sammen finder de en løsning på den noget alternative bo situation.

- Situationen var den, at den eventyrlystne unge mand Emil havde sat sig for at ville bo på gaden fremfor det hotel, han havde betalt for, da han godt ville have en anderledes ferie. Idéen lyder jo spændende nok, dog syntes jeg, at det virkede lige spændende nok,  fortæller Pierre og fortsætter:

- i stedet for at være den trivielle lyseslukker aftalte vi at mødes på midten, så han kunne få lov at bo på gaden så længe han sov i bevogtede områder, og vi aftalte at mødes hver dag for at jeg kunne sikre mig, at han var ok.

Pierre deler sit mest voksne og ansvarlige billede med os
Pierre deler sit mest voksne og ansvarlige billede med os

LÆS OGSÅ: ‘Sommer i Sunny Beach’: Vanvittig sæson

Pierre tog ansvaret

Han ville ikke have den unge mands ve og vel på samvittigheden og valgte derfor at tage ansvaret.

- Jeg tog ansvaret for ham, da jeg fandt det nødvendigt at gribe ind og sørge for, at han ville få en god ferie. Hvis der var sket ham noget, ville jeg føle ansvaret til dels lå på mine skuldre, og han var jo en hyggelig fyr, der bare vil have en anderledes ferie, siger Pierre til realityportalen og fortsætter:

- De "rigtige" guider havde heller ikke ladet ham sove på gaden, og det havde sgu været for tørt bare at sætte en fod i jorden og ødelægge hans "eventyr". Alle fortjener en god ferie, selv hjemløse, ølbong-sugende, sindsforvirrede Randrusianere, siger Pierre med et smil.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria: Jeg er vokset fra Sunny

Alkohol gjorde opgaven svær

Opgaven, der virkede nem nok, da Emil var ædru, blev dog en smule mere besværlig, når alkoholen først røg ind, men Pierre fandt sin egen metode til at nå ind til den alternative fyr.

- Min erfaring er, at en sådan situation tackles bedst ved at være på bølgelængde med ham i dagstimerne, så han respekterer mig og føler, at han skal stå til ansvar for sine handlinger for at overholde vores gensidige aftale. På den sene nattetime er historien helt anderledes, der skal fornuften bare bankes ind i hovedet på ham som et 10 årigt damp-barn, der ikke har fået sin Retalin.

LÆS OGSÅ: Blæs: Jeg scorede 8 damer i Sunny

Ingen positive erfaringer

For Pierre er det at tilbringe en nat under åben himmel ikke helt ukendt, og hans erfaring er ikke just positiv.

- Selv er jeg i 2010 i en røvfuld af en absinth-brandert faldet i søvn på en strandstol. Da jeg vågnede var jeg blevet rullet for alt, der kunne minde om værdier - Telefon, Smykker, Sko, ur osv., og oven i hatten havde gerningsmanden været flink/flabet nok til at efterlade 10 leva (40 kr, red.) i min brystlomme.’

Glæd dig til aftenens afsnit, hvor Pierre finder sin faderlige rolle frem og Emil leger hjemløs.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.