Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Nanna røg ned i et sort hul, da datteren kom ulykkelig hjem og fortalte om dagens episode.

Nanna Eliasen 'De unge mødre' har netop oplevet noget af det, forældre frygter. Datteren Malucca kom ulykkelig hjem fra skole, og det fik alle følelser i kog hos den unge mor, der siden hun var 18 år har kæmpet med diagnosen borderline.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

Derfor har Nanna perioder, hvor hun har det svært følelsesmæssigt, og overskuddet ikke er så stort. Hun har også tidligere haft selvskadende adfærd og bebrejder sig selv, som da Malucca kom hjem fra skole og var ulykkelig.

- I dag kom Malucca hjem rigtig ked af det, fordi hun tog i skole med 14 af sine bedste Pokemonkort, men kom hjem med 6. Det var ikke noget, hun selv har indvilget i, at de skulle skifte hænder. Nogle har taget dem, og hun “vidste” hvem og havde konfronteret, men det kan man jo ikke altid være sikker på. Hvad, hvordan og hvorfor det var sket, men væk er de, skriver Nanna på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man møder Nannas helt store kærlighed for første gang.

- Hun var vildt ked af det, og mens jeg sad der med hende, holdt om hende og kyssede hende på panden, mens jeg prøvede at finde en ro i maven, så jeg kunne hjælpe hende igennem det, uden jeg selv blev for farvet af situationen og ville agere uhensigtmæssigt, så blev jeg bagefter ramt sindssygt hårdt af mine følelser og alle de fordømmende tanker. Dem som der altid er, men som sjældent høre hjemme, og som aldrig er gode for noget!

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Følte mig magtesløs

Nanna fik følelsen af, at hun havde svigtet sin datter, fordi hun ikke havde gjort noget, mens det var sket, selvom hun ikke havde været der, især fordi Malucca fortalte, at hun havde henvendt sig til en pædagog, som ikke havde troet på hende.

- Jeg føler mig så magtesløs i forhold til, hvordan jeg kan skåne hende for al mulig slags sorg, tab og svigt, hun kommer til at møde igennem livets gang. Så blev jeg ydermere ramt at en enorm usikkerhed og utryghed, fordi det jo ikke længere er den lærer fra sidste år, som kendte alle børn og voksne, som jeg kunne gå til, skriver Nanna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

- Av, mit mor-hjerte er i stykker lige nu. Jeg har fortalt hende, at man ikke skal tage sine aller dyrebareste ting med i skole, for det kan ske, at nogle synes, de er spændende, ting kan gå i stykker, blive væk osv., men ja... What to do. Jeg føler mig utilstrækkelig lige nu og mega fordømmende overfor mig selv.

På opdateringen strømmer det heldigvis ind med gode råd og ikke mindst opbakkende ord til den fortvivlede unge mor, som altså ikke er alene med sine frustrationer. Se hele Nannas opslag herunder:

 
View this post on Instagram
 

AAAAAV MIT HJERTE! ? jeg føler mig som den svageste forælder i verden lige nu.... jeg føler slet ikke, at jeg er nok, eller gør nok. Kan gøre nok. ? der er selvfølgelig ting, der har været sket før, ikke hverken større eller mindre end så meget andet, men idag kom Malucca hjem, rigtig ked af det, fordi hun tog i skole med 14 af hendes de bedste pokemon kort, men kom hjem med 6. Det var ikke noget hun selv har været indvilget i, at de skulle skifte hænder. Nogle har taget dem, og hun “vidste” hvem og havde konfronteret, men det kan man jo ikke altid være sikker på. Hvad, hvordan og hvorfor det var sket, men væk er de. ???‍♀️? Hun var vildt ked af det, og mens jeg sad der med hende, holdt om hende og kyssede hende på panden, mens jeg prøvede at finde en ro i maven, så jeg kunne hjælpe hende igennem det, uden jeg selv blev for farvet af situationen og ville agere uhensigtmæssigt, så blev jeg bagefter ramt sindssygt hårdt af mine følelser, og alle de fordømmende tanker. Dem som der altid er, men som sjældent høre hjemme, og som aldrig er gode for noget! ? jeg følte at jeg svigtede hende, ved ikke at kunne have gjort noget idag, mens det skete. En pædagog hun var gået til, ifølge Malucca, troede ikke på hende. Jeg ved godt, at præcis hvad og hvordan, det kan jeg ikke vide, og det må jeg selvfølgelig prøve at huske på, mens jeg sidder i mudderet. Men jeg føler mig så magtesløs, ifht hvad og hvordan jeg kan skåne hende for al mulig slags sorg, tab og svigt hun kommer til at møde, igennem livets gang. Så blev jeg ydermere ramt at en enorm usikkerhed og utryghed, fordi det jo ikke længere er den lærer fra sidste år, som kendte alle børn og voksne, som jeg kunne gå til. Der er selvfølgelig flere ting i det, men det er her ikke plads til på et insta post, men av mit mor-hjerte er i stykker lige nu. Jeg har fortalt hende, at man ikke skal tage sine aller dyrebareste ting med i skole, for det kan ske, at nogle synes de er spændende, ting kan gå i stykker, blive væk osv, men ja... what to do. Jeg føler mig utilstrækkelig #AF lige nu! ?? og mega fordømmende overfor mig selv.

A post shared by Nanna Eliasen ?? (@nannaragnhild) on