Nadia og Peter med sønnen Liam, da de stadig var sammen (Foto: Privat)
Nadia og Peter med sønnen Liam, da de stadig var sammen (Foto: Privat)

'FLTL'-Nadia bruger tid med ekskæresten

Realitystjernen og ekskæresten Peter Røhr har det fint med at lave fælles planer, selv om de ikke længere er et par.

I programmet '6 på date' mødte Nadia Berg Korsgaard og Peter Røhr hinanden, og kærligheden blomstrede. De nåede også at få sønnen Liam sammen, inden de endte med at gå hver til sit. I dag har eks-parret dog et fint forhold til hinanden.

- Det var svært i starten, men som alle andre ekskærester med barn, så er det bare indtil, at man lige finder ud af det. Både Peter og jeg er videre, og det gør det meget nemmere at ses, siger Nadia og fortsætter:

- Vi er begge enige om, at tingene skal fungere omkring Liam, så det er bare skønt, at vi er gode til at hjælpe hinanden hver for sig, men vi er også blevet gode til at ses sammen alle tre.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia: Sådan går det i dag

Sommer med Liam

Liam og Nadia. (Foto: Privat)
Liam og Nadia. (Foto: Privat)

Liam, som nu er to år, holder fri fra dagplejen i fire uger hen over sommeren. Her har Peter og Nadia delt det op, så de har to uger hver, men måske dette vil ændre sig.

- Det kan da godt være, at vi finder på noget alle tre over sommeren i løbet af den tid, hvor Liam holder fri, forklarer Nadia.

Det bedste ved sommeren er ifølge hende at have ferie og ikke tænke på studier og lektier, så hun kan hygge med Liam og tage ham med til stranden.

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Nadia skal være socialrådgiver

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.