Jonas og Simone slog op i sommeren sidste år. De fandt hinanden i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Jonas er Simones seneste kæreste, og derfor kom det som en overraskelse for mange, at Simone i januar måned annoncerede sin graviditet med en anden (anonym) mand (Foto: Janus Nielsen)
Jonas og Simone slog op i sommeren sidste år. De fandt hinanden i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Jonas er Simones seneste kæreste, og derfor kom det som en overraskelse for mange, at Simone i januar måned annoncerede sin graviditet med en anden (anonym) mand (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-babe tager stor beslutning: Kan ikke få flere børn

'Ex on the Beach'-baben forklarer, hvorfor hun tager et valg, der er så afgørende for hendes fremtid.

31-årige Simone Skaaning Frederiksen fra 'Ex on the Beach' 2 har brugt de sidste par måneder på at nå frem til en vigtig beslutning.

Hun blev den 19. juli 2020 mor til sin søn, Luca, og stort set lige siden har hun blødt. Det vides ikke med sikkerhed, om blødningerne skyldes det kejsersnit, som Luca blev født ved, men meget kunne tyde på det.

I over ni måneder har lægerne forsøgt med blandt andet hormonspiral og minipiller at få blødningerne til at stoppe, men intet har haft effekt. Derfor har de foreslået Simone at blive opereret og fjernet slimhinderne i livmoderen. Operationen vil dog medføre den konsekvens, at hun med stor sandsynlighed ikke vil kunne føde flere børn i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Populært realitypar er gået fra hinanden… Igen

Alligevel har 'Ex on the Beach'-baben nu sagt ja til operationen.

- Det er ikke, fordi jeg lige nu står med et ønske om at få et barn mere. Jeg er jo stadig single, og det var også noget andet, hvis jeg havde en kæreste. Men jeg kan jo ikke tilbyde en fremtidig kæreste, at vi får et fælles barn, og det er jo sådan lidt - altså er der så en, der vil fravælge mig, fordi jeg ikke kan tilbyde et fælles barn? Men så må det bare være sådan, siger Simone om sine overvejelser.

Lægerne fraråder altså operationen, hvis man har et ønske om at få flere børn. Det er også derfor, de først foreslår den nu - havde Simone været ældre og ikke i den fødedygtige alder, havde de ikke tøvet med operationen. Det kan dog godt være, at man efter at have fået fjernet slimhinderne i livmoderen stadig kan få børn, men det vil ikke kunne ske uden hjælp.

LÆS OGSÅ: Reality-babe dropper barsel: På arbejde 2 dage efter fødslen

- Jeg fylder 32 om et halvt år og har ikke en kæreste. Så det er ikke, fordi der er et barn planlagt lige om hjørnet. Men det er da stadig nogle tanker, der går igennem mit hoved, når jeg tager sådan et valg, siger hun.

Vil ikke være enlig mor til to

Simone lider også af blødersygdommen Von Willebrands, som ellers til nu kun har gjort, at hun let har fået næseblod - men det har aldrig haft store konsekvenser. Men i forbindelsen med kejsersnittet var der altså store komplikationer, lægerne fandt en blødning i Simones mave, og kun tre timer efter fødslen blev hun kørt på operationsgangen.

Realitybabens valg er truffet ud fra, at hun ikke vil kæmpe mere med blødningerne, men også fordi hun er enlig mor til Luca i dag.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

- Jeg har et barn, og jeg skal ikke til at gå igennem alt muligt igen. Mit kejsersnit var meget kompliceret, og det var en virkelig hård tid på intensiv. Og man kan jo aldrig være sikker på, man bliver sammen med den, man får et barn sammen med, og jeg skal ikke risikere at stå og være enlig mor til to. Det kan man selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, men der er mange ting, der spiller ind, siger hun og tilføjer:

- Nu er jeg beriget med et barn, og det er jeg så glad for. At han ikke lige skal hav en bror eller søster, det må være det. Det var noget andet, hvis jeg ingen børn havde.

Hun skal opereres på Rigshospitalet og håber på, at det skal ske indenfor de næste par måneder.

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne