Er Tyga far til Kylies datter? Her er Kris Jenners svar

Nu svarer Kris Jenner en gang for alle på spørgsmålet om, hvorvidt Tyga er far til Kylies datter.

Selvom Travis Scott har sit navn på fødselsattesten og kan opleves hele vejen igennem Kylies graviditets-video, så er der stadig nogle folk, der tvivler på, hvorvidt det virkelig er ham, der er far til Kylies datter. Der har nemlig længe floreret rygter om, at det i virkeligheden skulle være Kylies ekskæreste Tyga, der er far til Stormi.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far

Ved et radiointerview forleden blev Kris Jenner spurgt ind til rygterne, og her var hendes svar klart og tydeligt.

- Åh, nej, nej, nej. Jeg tror bare, det var en masse fjollede rygter som sædvanligt. Business as usual på internettet, lød svaret med et grin fra Kris Jenner, som også påpegede, at radioværterne da vidste bedre end at lytte til sådanne rygter.

LÆS OGSÅ: Så meget tog Kylie på under graviditeten

Tyga selv har tidligere pustet til ilden ved at uploade et billede af gravide Kylie og skrive, at det var hans barn. Sidenhen er billede dog blevet fjernet, og Travis er ikke veget fra Kylies side, så der er ikke noget, der tyder på, at det ikke er ham, der er Stormis far.

Hør radiointerviewet med Kris Jenner herunder:

LÆS OGSÅ: Knust Khloé i sorg efter dødsfald: Jeg har mistet min bedste ven

LÆS OGSÅ: Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

'That was a bunch of rumours' @krisjenner on #Tyga being baby daddy pic.twitter.com/esoBPIl0Vz — Kyle and Jackie O (@kyleandjackieo) March 11, 2018