Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Er Nadia Shila gravid? Nu giver hun endelig svaret

'De unge mødre'-deltageren bliver spurgt, om hun er gravid, og nu giver hun svaret på spørgsmålet.

Nadia Shila blev i maj mor igen, da hun fødte sønnen Hayden, og 'De unge mødre'-deltagerens tredje graviditet har helt naturligt sat sine spor på kroppen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op: Derfor kan jeg ikke bo med en mand

Det fortæller 'De unge mødre'-deltageren nu om i et nyt indlæg på sin blog, hvor hun udtrykker sin utilfredshed med, at der for mange er kommet en forventning om, at kvinder får deres krop tilbage med det samme efter graviditeten. Hun fortæller, at hun efter fødslen er blevet spurgt, om hun er gravid.

- Jeg lægger et billede ind på Instagram, og den første kommentar, der tikker ind, er: “Er du gravid igen?". Nej. Jeg er tyk, skriver hun og fortsætter:

- Jeg er tre måneder efter fødsel, og jeg har delte mavemuskler, så min mave stikker ud og sommetider ligneren mave i uge 12'ish. Og for MIG er det fint. Jeg har så meget andet at tænke på end at hoppe i yogabukserne og stå og sige nameste foran mit fjernsyn, skriver hun.

SE BILLEDERNE: Sådan er Nadia Shilas og Heidis nye lejlighed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning

Fældede en tåre

På bloggen fortæller hun også om en episode, hun oplevede, da hun netop havde født datteren Hope sidste år.

- Min mand og jeg gik ned af gaden i San Francisco. Jeg tror, vi skulle på KFC og have noget sent aftensmad - det har vel været tre dage efter mit kejsersnit - og en sød hjemløs, som sagde det i en god mening, sagde: “congrats on the baby. Wow, you’re pregnant again?! That’s fast, ain’t it?!”, skriver hun og fortsætter:

- Jeg nikkede og smilede, men fældede faktisk en lille tåre, for hvornår er det blevet normen at gå tilbage til at være ultratynd lige efter en fødsel og ikke give sin fantastiske krop tid til at hele ordentligt?

Her kan du læse hele blogindlægget, hvor hun blandt andet fortæller, hvorfor hun ikke har travlt med at hoppe direkte i træningsbukserne.

SAY WHAT? Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?