Er der lir i luften mellem Fetterlein og 'Paradise'-babe?

På den røde løber virkede Frederik Fetterlein og Pernille Nygaard særdeles kælne ved gårsdagens Reality Awards, men hvad er historien bag?

Ved gårsdagens Reality Awards show var der god stemning, og alle var i et festligt humør - især Frederik Fetterlein og Pernille Nygaard, der var tydeligt glade for at se hinanden. Og på en del af de billeder, som vores udsendte fotograf fangede af de to, så det ud som om, at der var mere end venskab mellem de to tidligere reality-kollegaer fra 'Divaer i junglen'.

Men hvordan stemmer det overens med, at Pernille Nygaard for få måneder siden kunne afsløre, at hun var blevet forlovet med sin kæreste, og Frederik Fetterlein står for at flytte sammen med sin svenske kæreste?

- Jeg har ingen kæreste mere, lyder den kryptiske melding fra Pernille Nygaard, da Realityportalen.dk fanger hende dagen derpå.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein tjener 400.000 på reality tv

Overnattede hos Fetterlein

Men selvom de kælne billeder tyder på, at der kunne være mere end bare venskab mellem de to tidligere turtelduer, så var der altså ingen vild nat mellem Pernille og Frederik, selvom de endte festen med at tage hjem sammen.

- Altså vi tog en taxa hjem, men jeg sov på sofaen, og det var egentlig, fordi jeg ikke rigtig kunne finde min veninde, fortæller Pernille.

De to har aldrig lagt skjul på, at de havde et godt øje til hinanden. Men de er altså bare rigtig rigtig gode venner, som hun selv udtrykker det. Og på kærlighedsfronten leder Pernille efter nyt kød, understreger hun.

- I'm all about new now, siger hun med et smil.

Frederik Fetterlein afviser også, at der skulle være noget mellem ham og Pernille Nygaard. De kender bare hinanden godt, fastslår han og understreger, at alt stadig er godt mellem ham og kæresten Andrea, som flytter ind i næste uge.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.