Er Anna Seneca og Bro kærester?

Vi har stillet spørgsmålet, som alle gerne vil have svar på.

Rygterne florerer om et nyt reality-par, og hverken Kevin 'Bro' Andreasen eller Anna Seneca gør noget for at stoppe dem. De seneste uger har de to tilbragt en del tid sammen, hvilket de begge har delt gladeligt ud af på deres respektive Instagram-kontoer.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om forhold til Oliver

Således har man i denne uge kunnet se, hvordan Bro hjalp Anna med at hænge gardiner op og komme på plads i sin nye lejlighed. De fejrede også Skt. Hans sammen, hvor de stod arm i arm og nød Skt. Hans bålet, hvilket blev dokumenteret med hjerte-emojis på deres Instastories.

Men betyder det, at Anna og Bro er et par? Det spørgsmål har Realityportalen stillet Anna flere gange over de seneste uger, og svaret falder prompte hver gang.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor dater Philip de samme piger igen og igen

- Ingen kommentar, lyder det med et smil, som vidner om, at den ellers så åbne reality-babe gemmer på en hemmelighed af en eller anden art. Hun vil heller ikke sætte mange ord på, hvorfor det lige er Bro, der hjælper hende med at flytte.

- Ja, ham og hans kammerat har været mine handymænd. Jeg har ingen yderligere kommentarer.

Spørger man så, hvordan det går med kærligheden, åbner hun lidt mere op, men det er kun lidt.

- Jamen det går godt, synes jeg.

LÆS OGSÅ: SE SERIEN: Ulven Peter er tilbage på skærmen

Spørgsmålet er, om det er Bro, der er årsagen til, at Anna synes, det går godt, eller om de snyder både følgere og pressen.

Det er kun tre uger siden, Bro brød med ekskæresten Jasmin, som han henover foåret har været aktuel i deres helt egen reality-serie med. Det vides ikke, hvad årsagen til bruddet er, men efterfølgende insinuerede Jasmin på sin Instagram, at det skyldtes utroskab fra Bros side.

Tidligere på året blev Anna single, efter Oliver Erngart, som også er far til Annas søn Mio, var hende utro med 'Paradise Hotel'-kollegaen Vanessa Johannsen.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca flytter: Nogle gange tager livet en drejning