'EOTB'-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!

Nu fortæller Sidsel, hvorfor hun blev så ked af situationen med Frederik.

Den lumre stemning mellem Sidsel og Frederik i 'Ex on the Beach' blev for alvor brudt i aftenens afsnit. Frederik overhørte nemlig Sidsels samtale med Casper, hvor hun ikke ligefrem talte om ham med rosende ord.

- Den eneste grund til, at jeg er sammen med ham er, at jeg ved, at jeg får noget fysisk, men jeg keder mig ad helvede til. Han er god i sengen, men han er jo ikke sød. Han er jo en fucking røv, lød det fra Sidsel i afsnittet.

Efterfølgende prøvede hun ihærdigt at redde situationen, men Frederik havde ikke meget tilovers for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig

Set i bagspejlet kan Sidsel dog godt se årsagen til, at Frederik misforstod hende:

- Shit, jeg kan slet ikke huske, at jeg har sagt de ting! Det kan jeg godt forstå, at Frederik er blevet sur over. Jeg fik da formuleret mig vildt dumt tydeligvis. Men virkelig nederen, at det kun er det, der er kommet med i programmet, for der er altså meget, der er blevet klippet ud, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

- Jeg prøvede nemlig bare at sige noget positivt. Jeg prøvede at sige, at på trods af at han normalt ikke er min type, så ville jeg stadig gerne have ham. Men han misforstod totalt, hvad min mening var. Så jeg blev mega ked af det, fordi vi blev uvenner. Men jeg kan godt forstå, at situationen blev misforstået, fordi jeg formulerede mig dårligt. Det var ikke min mening, at tingene skulle komme ud på den måde, som de gjorde, da jeg jo faktisk bare gerne ville have Frederik, fortsætter hun og tilføjer:

- Jeg overreagerede dog for vildt. Jeg blev udelukkende så ked af det, fordi jeg var sejlende fuld. Jeg blev vildt frustreret over, at han blev så sur, når min mening var at sige noget sødt, men jeg var åbenbart for fuld til at huske, hvad jeg egentlig havde sagt. Jeg er en meget følsom person, så når jeg bliver ked af det, bliver jeg altid MEGET ked af det, og det samme gælder, når jeg er glad.

Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk