ENDELIG: Khloé Kardashian viser datteren frem

Efter en måned som mor deler Khloé Kardashian for første gang sin datter med hele verden.

I dag er det lige præcis én måned siden, Khloé Kardashian blev mor til datteren True Thompson. Siden har Khloé dog holdt uhyre lav profil både på de sociale medier og ude i den virkelige verden, og det er ikke uden grund. I samme uge som Khloé fødte, blev faren til hendes barn afsløret i flere tilfælde af utroskab, hvoraf noget endda blev fanget på video. Derfor har Khloé gjort alt, hvad hun kunne for at fokusere på True og sin nye rolle som mor.

SE VIDEOEN: Khloés utro kæreste hånes af fans

Den seneste uge har hun dog atter vist sig offentligt og endda side om side med sin mand, da hun blandt andet var med til en basketballkamp og heppede på ham i sidste weekend. Alt tyder altså på, at Khloé vil give forholdet en chance mere, selvom hendes familie synes, hun skal droppe Tristan og flytte tilbage til Los Angeles med datteren. Men indtil videre bliver Khloé dog i Cleveland.

I anledning af datterens første runde hjørne i dag, hvor hun altså fylder en måned, deler Khloé Kardashian det første offentlige opslag med sin datter, som man kan se for første gang i en skøn video på Instagram.

Se den søde video herunder:

LÆS OGSÅ: Kardashian-familien stoler ikke på Tristan, men Khloé er ligelgad

SE BILLEDERNE: Nadia Shila er blevet gift

SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

?Happy One Month True ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on