En måned efter udgivelsen: Så mange bøger har Princess Natascha solgt

'Mælkebøttepigen' er blevet langet en del over disken i løbet af den første måned.

I dag er det præcis en måned siden, at Princess Natascha Ellen Linea Kaup officielt kunne kalde sig forfatter for første gang. Her udkom 'De unge mødre'-deltageren nemlig med bogen 'Mælkebøttepigen' hos forlaget mellemgaard.

I bogen fortæller Princess Natascha ærligt om sit liv - både de ting hun selv kan huske, og de ting hun kun har fået fortalt senere i sit liv. Den unge mor åbner blandt andet op om en svær barndom, om sin seksuelle debut, om sit hashmisbrug samt et forfærdeligt møde med en plæneklipper.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Natascha Linea fortælle, hvilke kosmetiske operationer hun gerne vil gennemgå:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

Realityportalen har forsøgt at finde ud af, hvor mange bøger den unge mor har solgt i løbet af den første måned. Det har dog ikke været muligt at få det præcise salgstal at vide, men forlaget mellemgaard oplyser, at der "indtil videre er solgt et par hundrede bøger". Dermed er hun altså godt på vej til at nå målsætningen.

Princess Natascha har tidligere fortalt, at hun selv har betalt penge for at udgive bogen, og hendes målsætning var derfor bare at gå i nul.

- Jeg håber selvfølgelig, at bogen bliver taget godt imod. Jeg har selv lagt nogle penge ud, og hvis der bare bliver solgt 250 bøger, så taber jeg i hvert fald ikke penge på den, har den unge mor tidligere fortalt Realityportalen.

Den unge mor slog også fast, at hvis hun går i nul med bogen, så udgiver hun med sikkerhed en opfølger om tvangsfjernenlsen af datteren Lia. Meget tyder altså på, at man godt kan begynde at glæde sig til den bog.

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere