True Love Talkshow - vært Emil Thorup. (Foto: Discovery)
True Love Talkshow - vært Emil Thorup. (Foto: Discovery)

Emil Thorup er blevet vært på kendt realityprogram

Emil Thorup er blevet vært på et kærlighedsprogram.

Emil Thorup har erfaring som vært på flere programmer, heriblandt 'Nybyggerne' og 'X Factor'-programmet 'Bag om scenen'.

Artiklen fortsætter under videoen af Kira og Nicoline fra 'True Love'.

Nu har han igen sat sig i værtsrollen, og denne gang er det på et rendyrket realityprogram. Emil Thorup skal nemlig være vært for 'True Love Talkshow'

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Teresa på Teiturs dom

Den sidste kærlighedstest sluttede i går og livet i den romantiske villa i Italien er nu erstattet af dagligdagen i Danmark. Hvordan er det gået vores deltagere siden da? Det vil Emil finde svaret på.

Vært Emil Thorup møder deltagerne, godt to måneder efter optagelserne er slut og får svar på alle de spørgsmål, vi brænder inde med.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens veninde: Han forsøgte at redde datteren

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hvordan det er gået Trine og Casper, efter de kom hjem fra Italien. Er de stadig kærester, og blomstrer kærligheden derudaf, efter de tog afsted fra Villa Amore med 250.000 kroner, da de begge svarede sandt på, at det var ægte kærlighed imellem dem?

Nicoline og Marcus fandt hurtigt interesse for hinanden i villaen, og efter op- og nedture mellem dem i villaen formåede de ikke at svare sandt på det sidste og endegyldige spørgsmål om ægte kærlighed. De var dog sikre på, at de skulle hjem og date videre.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-vindere afslører: Derfor løb vi med sejren

Det samme skete for Josefine og Nicolai, der også lovede hinanden, at uanset hvad, så skulle de hjem og arbejde videre på deres forhold.

Emil vil også snakke med nogle af de andre skønne singler og høre, hvordan det er gået dem efter deres deltagelse i ’True Love’.

Blev Alexander kæreste med kvinden, han savnede derhjemme? Har Bettina fundet sin eneste ene efter hun fandt sig selv i villaen? Er Katrine stadig single, eller har hun fundet kærligheden? Og hvad med Kira, der grådkvalt forlod villaen uden den kæreste, hun havde drømt om at møde?

LÆS OGSÅ: Se traileren: 'Klovn' vender tilbage til jul

Emil Thorups egen kærlighed

Emil Thorup er en mand med mange talenter, og netop kærlighed ved han en del om. Han er nemlig selv for nylig blevet ramt af Amors pil, efter han i sommeren 2021 blev single efter et forhold på seks år med sin daværende kæreste Klara Nygaard.

- Onde tunger vil sige, at jeg kun deler et (delvist synligt) billede af min nye kæreste for at komme over 100k følgere, og de har ret. Her er hun, skrev Emil i et opslag på Instagram den 20. oktober.

Opslaget viste sig at give pote, da Emil i dag har mere end 102.000 følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nu sker det: Bolette og Jaffer tager næste skridt i forholdet

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Emil Thorup (@emilthorup)