Efter svigt og utroskab: Khloé Kardashian afviser kærligheden

'Keeping Up With the Kardashians'-stjernen er ikke på udkig efter en ny kæreste.

Khloé Kardashian har været igennem en række hårde forhold, som utroskab og tillidsbrud har ødelagt. Senest var det basketballspilleren Tristan Thmopson, der flere gange var 'Keeping Up With the Kardashians'-stjernen utro - både mens hun var gravid, og efter hun fødte parrets datter, True.

Forholdet gik derfor endegyldigt i stykker i slutningen af februar, og realitystjernen har ingen planer om at finde kærligheden med en ny mand. Det fortæller hun i det nyeste afsnit af podcasten 'Divorce Sucks! With Laura Wasser'.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser sønnen frem: Han skal hedde …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

- Det tænker jeg slet ikke på, siger hun og slår fast, at hun heller ikke bruger datingapps eller -sider.

- Jeg er ikke på noget. Det har jeg ikke lyst til at være. Jeg er forelsket i True og i at være sammen med hende, og jeg nyder bare hvert minut. Min fokus er på True. Jeg føler ikke en trang til at være i et forhold eller gå på dates. Jeg gider ikke, siger hun.

Khloé Kardashian gør det dog klart, at hun ikke har mistet troen på kærligheden for evigt, og hun fortæller, at hun også er åben for at blive gift igen i fremtiden.

Hun har tidligere været gift med Lamar Odom. De to blev gift i 2009, men fire år senere gik de fra hinanden. I 2016 blev de to så endeligt skilt.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?