Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Det så du ikke på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i 'EOTB'

Da 'Ex on the Beach'-parret fandt ud af, at Amanda skulle forlade villaen, indgik de en særlig aftale.

I aftenens afsnit af 'Ex on the Beach' skulle ikke bare én, men hele to piger forlade villaen; Amanda og Michelle. Der blev fældet mange tårer, både fra pigerne selv, men også fra de andre deltagere.

Særligt var Mikkel ked af det, da han dermed skulle tage afsked fra sin 'Ex on the Beach'-kæreste og undvære hende i villaen, og selvom Amanda kæmpede med at holde tårerne tilbage, var det tydeligt, at hun også var meget påvirket af situationen.

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babe har været gift

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda og Michelle skal forlade 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

- Som man kunne se i afsnittet, så græd jeg først rigtigt, da jeg havde sagt farvel til alle de andre. Det var så uvirkeligt og ikke til at forstå, at jeg skulle forlade villaen. Jeg vidste jo godt, at jeg ville se dem alle igen hjemme i Danmark, men jeg havde håbet på at være der til det sidste. Det eneste, som jeg så positivt, var, at Mikkel græd så meget, som han gjorde. I det øjeblik vidste jeg, hvor jeg havde Mikkel. Jeg så Mikkel hver evig eneste dag i 24 timer i døgnet, så at jeg ikke skulle sove med ham og kysse på ham, var det, jeg ville savne mest, fortæller Amanda til Realityportalen.dk om det svære exit fra villaen.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

- Jeg var nervøs for, hvad der ville ske, når jeg ikke inde i villaen, men jeg stolede 110 procent på Mikkel, og vi havde indgået en aftale om, hvad vi måtte og ikke måtte. Alt, hvad der skete i lege var okay, for vi var der jo for at få den fedeste oplevelse. Vi havde desuden en regel om, at der kun måtte være tre tunger i et kys. Selvfølgelig var vi 'Ex on the Beach'-kærester, men vi skulle heller ikke være kedelig. Der måtte dog ikke ske ting med andre, hvis det ikke var i en leg, fortsætter Amanda og tilføjer:

- Jeg fik sagt klart og tydeligt til Mikkel, at det var ham, jeg ville være sammen med og ingen andre. Jeg fik sagt det, da vi havde vores diskussion om Morten, en gang efter og en tredje gang da jeg pakkede mine ting. Så det virkede, som om han også stolede på mig.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ville forlade ‘Ex on the Beach’

Se, hvordan det går Mikkel i villaen, når han skal undvære Amanda, i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation