Foto: Covermodel
Foto: Covermodel

Dagens julegodte: 'Big Brother'-Amanda hader julen

For den frække rødtop er julen ikke en sød tid. Hun efterlyser hyggen og kærligheden.

Når kalenderen siger 1. december begynder de fleste mennesker at glæde sig til jul. Men hos Big Brother-vinderen Amanda Friis har julesangene en lidt anden klang.

- Jeg gider ikke bruge min tid på noget så forbandet opblæst. Hvor er kærligheden og hyggen? Den er forsvundet i dyre gaver, og konkurrencer om, hvem der holder sig den flotteste lysende have, diskussioner mellem skilte forældre om, hvor børnene skal være og skidt og lort, raser den iltre rødtop til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Amanda vil gå planken ud

Og en skilsmisse er netop grunden til, at julen er en sur tid for Amanda.

- Jeg vil bare have min familie sammen, og det kan ikke lade sig gøre for den ene vil ikke være i stue med den anden og den ene giver kun gaver for 100 kroner, vi gir for 200. Det er da noget mærkeligt noget at gå op i, siger hun.

Ifølge Amanda er folk blevet utaknemmelige skarn, der går for højt op i, hvad gaverne har kostet i stedet for at sætte pris på, at der overhovedet er nogen, der gider give en gave.

- Tænk på dem, som ikke har noget og må holde jul ude i kulden. Man får bare unødvendig hovedpine i julen, fordi alt er så opstillet. Og så bliver det ikke bedre af, at jeg er single, vel?, griner hun.

Følg med i morgen her på sitet, når vi har endnu en julegodte i form af en ny reality-kendis, som fortæller om deres forhold til jul og traditioner.

LÆS OGSÅ: Frække Amanda vandt 'Big Brother 2012'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.