CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i 'De unge mødre'

Der er dårligt nyt til 'De unge mødre'-fansene, som gerne ville følge med i Nadia Shila og Princess Nataschas liv.

Når 'De unge mødre' vender tilbage med sin 28. sæson på fredag på DPlay, kommer man ikke til at se noget til to af de ellers garvede og uden tvivl mest omdiskuterede mødre, som har været med i en. del sæsoner efterhånden. I den kommende sæson er Princess Natascha og Nadia Shila nemlig ikke med, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila om ægteskabet: Derfor er der krise

- Princess Natasha har selv bedt om en pause, da hun lige for tiden har nok at se til med tre små børn. I forhold til Nadia Shila har det været et spørgsmål om at få optagelserne til den nye sæson til at passe ind med hendes liv i USA, hvilket kræver lidt mere planlægning på grund af den fysiske afstand, og til denne sæson har vi desværre ikke kunnet få enderne til at mødes, afslører Lena Lee Skibye, producent fra Pipeline Productions. og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning

- Vi regner bestemt ikke med, at det er et endeligt farvel til de to unge mødre, som vi har været glade for at følge i så mange år, men lige i denne omgang får de en lille - og velfortjent - pause.

Man kommer altså ikke til at kunne følge de to unge mødres første tid med hver deres tredje barn, som de har født i år. Men alt tyder på, at det ikke er et endegyldigt farvel til de to unge mødre, som begge har været med i et godt stykke tid og er kommet tilbage efter at have været væk i nogle sæsoner, så det er ikke første gang, de holder en pause.

Til gengæld kommer der tre nye unge mødre med i den nye sæson af programmet, når Weenoha, Sandra og Maria. Derudover er der gensyn med Martinna, Simone, Luna, Nanna-Johanne og Sasja i den 28. sæson, som får premiere fredag på DPlay og til efteråret på Kanal4.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback