CHOK: Kardashian-familien dropper stor tradition

Der bliver ikke noget julekort fra realityfamilien i år.

Da Kardashian-familien sidste år var samlet for at lave det traditionsrige julebillede, gik det mere dramatisk for sig, end det normalt har gjort. Søstrene Kim og Kourtney kom blandt andet op at skændes, og Kim fik kaldt Kourtney for den mindst interessante at kigge på, hvilket bestemt ikke gjorde tingene bedre.

Alt det drama slipper de dog for i år, men det betyder desværre også, at familiens fans slet ikke kommer til at se årets julekort. Det er nemlig helt blevet droppet, afslører Kim Kardashian over for E! News.

LÆS OGSÅ: Stort stjernepar går fra hinanden kort efter fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af 'Keeping Up With the Kardashians'-familien.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

- Jeg er nødt til at sige, at det er takket være sidste år julekort, der virkelig fuckede det op for os. Det var så dramatisk, siger Kim Kardashian til mediet og fortæller, at Kris Jenner heller ikke magter mere.

- Kris har givet op. Hun siger bare: "Jeg har ikke længere energien til at samle alle mine børn og deres børn længere", lyder det fra Kim.

Alle traditionerne er dog ikke droppet, for familien fastholder deres julefest. Den bliver normalt afholdt hos Kris Jenner, men i år bliver det hos Kim og Kanye, selv om det stadig er Kris, der skal være vært. Over for E! News afslører Kim, at Khloé allerede har meldt sin ankomst, men det vides ikke, om Tristan Thompson skal med, da han normalt har en NBA-kamp i den periode.

LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: Nu vil Khloé og Tristan have barn nummer to

Herunder kan du se julekortet fra sidste år:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

DAY 24 ? #ChristmasEve

Et opslag delt af Kris Jenner (@krisjenner) den

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3