CHOK: Hovedrolle dropper 'Badehotellet'

Når 6. sæson af 'Badehotellet' rammer TV 2, bliver det uden én af de velkendte roller på rollelisten.

Siden premieren den 12. februar har over halvanden million danskere siddet limet til skærmen hver mandag, når 'Badehotellet' er løbet over skærmen - og siden premieren har serien været ugens mest sete program på tværs af samtlige tv-kanaler.

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

I går, lige efter sidste afsnit af 5. sæson, kom der så en rigtig god nyhed til alle 'Badehotellet'-fans, for serien vender tilbage med endnu en sæson. MEN det bliver med markante ændringer, for én af hovedrolleindehaverne har meddelt, at hun IKKE vender tilbage til badehotellet. Rosalinde Mynster, der spiller stuepigen Fie, er nemlig ikke med i den kommende sæson.

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den nye sæson. Jeg elsker hele 'Badehotellet'-familen meget højt, skriver hun i en mail til BT og fortæller, at både kollegerne og rollen har betydet enormt meget for hende.

LÆS OGSÅ: Se alle Princess Nataschas vilde looks

Rollen som stuepigen Fie har i den grad givet Rosalinde Mynster sit folkelige gennembud, men nu er 'Badehotellet' altså et afsluttet kapitel for skuespillerinden.

- Jeg var meget ung, da 'Badehotellet' gik i gang og beslutningen om ikke at fortsætte bunder udelukkende i en følelse af at have fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere. Jeg glæder mig til at følge sæson 6, men fra den anden side af skærmen, skriver hun til BT.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg er til vild sex

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Thomas Skov skal være far igen