Caroline Fleming hiver søn ud af skolen

Special skoletilbud var forkert og upassende.

For en måned siden besluttede Caroline Fleming at trække sig fra livet som offentlig person. I stedet vil hun lægge sit fokus på sin familie og sit arbejde med ADHD-foreningen.

På sin instagram deler hun derfor nu kun ting, hvor hun kan hjælpe og gøre en forskel, og efter en måneds pause fra sociale medier, har hun delt sit første opslag.

LÆS OGSÅ: Efter voldsanklager: Robert Hansen på afvænning

I opslaget fortæller hun om sit første møde som ambassadør for ADHD-foreningen.

Både hun og sønnen Nicholas har fået stillet diagnosen, og I opslaget giver hun et opsang til det danske skolesystem.

- Kan det virkelig passe at børn med ADHD ikke har en fair chance for et godt skoleforløb i Danmark?, skriver hun og fortsætter:

- Jeg har selv min søn Nicholas hjemme. Jeg har taget ham ud af det Special skoletilbud han fik, fordi det var helt forkert og upassende for ham. Nicholas blev knust gennem oplevelsen og hans dagligdag blev endnu mere udfordret end den allerede var. Nu er han igen hjemme og uden skoletilbud - kan det virkelig være rigtigt?

LÆS OGSÅ: CHOK! Er Mascha Vang færdig i ‘Vild med dans’?

Artiklen fortsættes efter videoen, hvor Thomas og Mascha fortæller om at gå videre fra tredje liveshow…

Caroline Fleming kører hver dag Nicholas afsted til han gamle skoles klub, for at sikre sig at han får socialt samvær med andre. Det faglige kan dog ikke klares med en køretur.

- Det faglige forsøger vi at holde ved lige herhjemme. Sikke et ansvar, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Jonna smider Carsten ud: Vi ville aldrig få et sundt ægteskab

Caroline Fleming er ikke den eneste i denne skrøbelig situation, og nu vil hun hjælpe andre.

- Jeg vil dedikere mit arbejdsliv til dette vigtige område. Camilla fra ADHD-foreningen, som I kan se på et af billederne og jeg, vil nu bruge vores tid på at finde nye uddannelsesmuligheder for vores børn og nye måder at lave skoler på her i Danmark, skriver hun afslutningsvist i opslaget.