Carolines søn scorer kassen: Sælger arvesølvet

Caroline Flemings 18-årige søn kommer ikke til at mangle penge.

Da Louise Albinus efter en længere strid med sin søster, Caroline Fleming, i foråret overtog Valdemars Slot for 106 millioner, måtte hun samtidig se flyttefolk tømme det for alt historisk indbo. Selv om hun desperat forsøgte at købe de mange ting, som hendes slægt har samlet gennem århundreder, blev hun pure afvist. Indboet tilhører Caroline Fleming søn, Alexander, der netop er fyldt 18.

Artiklen fortsætter under videoen til Bubbers bryllup...

I mange år stod han til at overtage slottet, som hans far, den engelske milliardær Rory Fleming, havde holdt hånden under økonomisk. Nu bliver det hele solgt på Bruun Rasmussens Kunstauktioner onsdag den 21. september, og det forventes at blive sidste chance for Louise Albius, hvis hun vil sikre, at arvesølvet og de mange kunstgenstande skal vende tilbage til Valdemars Slot.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører abort: Jeg føler mig skyldig

I alt er 91 emner på auktion, og de foventes at indbringe over 7,7 millioner kr.

Forgæves kamp

Det var med tårer i øjnene, Louise Albinus, i maj talte til fremmødte venner og lokale beboere, efter at hun havde fået overdraget slottet. I dagene op til havde flyttefolk tømt slottet for inventar, og Louise Albinus' forsøg på at bevare blot nogle ting deres vante plads i den 6053 kvadratmeter store hovedbygning, var mislykket.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke: Jeg tænkte, nu skal jeg dø

– Jeg har ikke råd til det hele, men jeg havde lavet et udvalg af genstande, som jeg var interesseret i at købe. Men jeg fik pænt nej, fortalte Louise Albinus i maj til Fyens Stifttidende.

Dermed blev det umuliggjort at bevare Valdemars Slot som museum.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes’ eks taler ud om skilsmissen

– Der er ganske enkelt ikke noget at vise frem, fortalte hun grådkvalt.