Caroline Fleming overrasker i nyt realityshow: Tilbage til tv

Tidligere har Caroline Fleming flittigt deltaget i tv-shows - nu gør hun comeback.

Midt i familiefejden om Valdemars Slot med søsteren Louise 'Duddi' Albinus meddelte Caroline Fleming i august, at hun trak sig fra offentligheden, fordi hun følte sig misforstået. Men nu vender hun tilbage for fulde gardiner.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jaffer giver gode råd til den nye ‘Bachelor’...

Den 46-årige tv-baronesse var i sidste uge til veninden Caroline Stanburys overdådige bryllup med den tidligere Real Madrid-spiller Sergio Carrallo, 27, i Dubai. Det blev filmet til det kommende realityshow 'Real Housewives Of Dubai'.

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja 

Her festede hun igennem ved den tre dage lange fest, der slog alle rekorder for, hvor luksuriøst og romantisk et bryllup kan være.

Man har tidligere kunnet følge Fleming og Stanburys vilde jetsetliv i 'Ladies of London', men om Fleming dukker op i flere afsnit af det nye show, er uvist. Det har heller ikke været muligt at få bekræftet, om hun havde sin nye kæreste, den aarhusianske milliardær, Henrik Lind, 46, med.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen åbner op om problemer med kæresten

Caroline Flemings pr-agent, Elisa Lykke, bekræfter overfor HER&NU, at Fleming har været til bryllup i Dubai, men har ingen yderligere kommentarer.