Valdemars Slot skal sælges: Caroline har besluttet det

Carolines søster har ikke været enig i beslutningen.

Blot fire år efter lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorffs død er striden mellem hans døtre endt med, at Valdemars Slot må sælges.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Det er slut

I 11 generationer har slottet på Tåsinge ved Svendborg været i familiens eje, og det piner Louise Iuel Albinus, 42, at det er slut nu. For selvom salget gør hende og storesøsteren Caroline Fleming, 46, til mangemillionærer, betyder det, at hun må bryde det løfte, hun gav sin far på hans dødsleje.

Artiklen fortsætter under videoen af Karsten Ree, der fortæller om sin operation. 

– Jeg lovede at kæmpe alt, hvad jeg kunne, for at slottet skulle forblive på familiens hænder, og det har jeg gjort. Men desværre er slaget tabt, siger Louise Iuel Albinus til Fyens Amts Avis.

LÆS OGSÅ: Jesper efter ‘Robinson’: Jeg er blevet en bedre far

– Jeg er dybt ulykkelig. Jeg tror ikke, der findes et ord, der beskriver, hvor ked af det jeg er. Caroline Flemings utilfredshed med regnskabet betyder, at slottet med tilhørende jorder nu er sat til salg for 165 millioner kroner. Gæld og underskud i egenkapital er dog på godt 102 millioner kroner, så der bliver 63 millioner til deling mellem dem.

– Hun ejer 50 procent af slottet, og når vi ikke kan blive enige, er der ikke andet at gøre. Det er ikke det udfald, min mand og jeg havde ønsket os, men det er desværre sådan, det er. Fordi Caroline har besluttet det, forklarer Louise Albinus til avisen.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

– Det er Carolines valg, at slottet skal sættes til salg. Andet er der ikke at sige. Caroline Fleming har ikke ønsket at kommenter.

LÆS OGSÅ: Bendtners vilde bytur: Styr på damerne